У померлої волинянки, в якої діагностували коронавірус, був гострий лейкоз 

26 Квітня 2020, 14:19
У померлої, в якої діагностували коронавірус, був гострий лейкоз  6456
У померлої, в якої діагностували коронавірус, був гострий лейкоз 

Померла пацієнтка Волинської обласної клінічної лікарні, у якої був лейкоз та коронавірус. 

Нагадаємо, сумна звістка стала відомою 26 квітня. До цього жінка три тижні знаходилася у лікарні з діагнозом «гострий лейкоз». Про це пише Суспільне

«Жінка померла від лімфоми та супутного захворювання COVID - 19. 23 квітня у пацієнтки було взято аналіз на коронавірус. Метод ПЛР-діагностики підтвердив діагноз», – розповів в.о. директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар.

Станом на 10:00 26 квітня у Волинській області зареєстровано 29 нових випадків захворювання на коронавірус. Усього в області у 241 людини діагноз COVID – 19, якій лабораторно підтверджений методом ПЛР. 11 нових хворих – медпрацівники та пацієнти відділення гематології обласної лікарні, розповіла начальниця управління інформаційної політики та цифрової трансформації ОДА Карина Мариневич.

«Чотирьох пацієнтів, які контактували з померлою, та 16 інших пацієнтів відділення перевели у тимчасовий інфекційний госпіталь. Вони ізольовані, отримують необхідне лікування. Шість медсестер гематологічного відділення з діагнозом COVID – 19, якій у них протікає безсимптомно, перебувають вдома на самоізоляції. Відділення тричі дезінфікували. Вирішується питання про нову локацію для відділення гематології ВОКЛ», – прокоментував Дудар.
Читайте також: Волинь отримала чергову допомогу для боротьби з COVID-19
Коментарі
27 Квітня 2020, 10:43
Чого Дудар мовчить за працівників судинної хірургії, які майже всі похворіли на ковід. Відділення закрили!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024