Волинь отримала чергову допомогу для боротьби з COVID-19

26 Квітня 2020, 12:19
3446

Черговий вантаж від благодійників із засобами індивідуального захисту, вартістю кілька мільйонів гривень, приїхав на Волинь.

Допомогу зустрів голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко. Про це повідомляють на сторінці відомства у фейсбуці. 

Вантаж розподілили серед медичних закладів області, які першими «приймають» удар у боротьбі з коронавірусною інфекцією.

«Сьогодні ми отримали дуже важливий вантаж, вартістю в кілька мільйонів. Це такі необхідні зараз біозахисні костюми та комбінезони високого рівня захисту, бахіли, маски-респіратори з ефективністю захисту до 95%. Звісно, це не перша допомога, яку нам вдалося отримати від благодійників, але ми радіємо, бо це дефіцитний товар, який в сучасних умовах, навіть маючи кошти, не так просто знайти. От зараз поповнили запаси медзакладів області на 4700 захисних костюмів та 17 тисяч респіраторів №95», – розповів Юрій Погуляйко.

Цей вантаж поділили, відповідно до потреб, між Волинською обласною клінічною лікарнею, Волинським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Волинською обласною інфекційною лікарнею, Волинським обласним лабораторним центром МОЗ України, Волинським обласним дитячим територіальним медоб’єднанням, Ковельським МТМО, Нововолинською центральною міською лікарнею, Ківерцівським РТМО, Луцьким пологовим будинком та Любомльським територіальним медичним об’єднанням та Горохівською центральною районною лікарнею.

Читайте також: Хто платитиме лікарням за лікування пацієнтів з COVID-19

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром