Багатостраждальному стадіону «Піонер» таки бути

20 Жовтня 2015, 10:56
4449

Міський публічний стадіон 105 на 70 метрів, який за розмірами не поступатиметься спортивній арені  «Авангард», таки буде добудований.

Принаймні, в цьому переконаний депутат Луцької міськради Микола Дендіберін, який є головним опікуном і натхненником створення довгобуду-стадіону «Піонер» на вулиці Глушець.

Щоб реалізувати багатостраждальний спортивний проект, виконання якого триває понад 30 років, обранець округу №13 Микола Дендіберін обіцяє перемогти на наступних виборах до міськради. І тоді, на думку депутата, він таки дотисне «в’ялу і байдужу» до спорту міську владу – виб’є кошти на найнеобхідніше для добудови стадіону.

«Я неодноразово робив депутатські запити, запрошував на футбольне поле «Піонер» чиновників мерії. Але ніхто навіть не приїхав, ні Романюк, ні Соколовська – не запитали мене: «чи потрібна допомога, – скаржиться депутат. – За п’ять років каденції не виділено жодної копійки. Цього року в міському кошторисі було передбачено на спорт 50 тисяч гривень, а я прошу всього 32 тисячі для облаштування зовнішнього освітлення. Для стадіону вже закуплені стовпи, огорожа, сітка. Уже стоять будівельні вагончики. І нам треба всього-на-всього 32 тисячі для ліхтарів! Буде світло – зможемо поливати траву, повністю огородити територію, створити для людей місце для відпочинку і занять спортом».

Заодно, обранець громади сподівається, що до міської ради прийдуть нові обличчя, яким не байдуже здоров’я молоді та малечі, які прагнутимуть розвивати спорт у Луцьку, зокрема й вуличний та дворовий. А поки що, за словами депутата, всі його ініціативи розбиваються об скелю депутатської байдужості.

«Я міськраді, як «біла ворона», – скаржиться Микола Дендіберін. – Піднімаю питання про виділення грошей дітям, а депутати – то вони сміються, то не голосують! Депутати не підтримують, мер не підтримує. А що, скажіть, у цих депутатів немає дітей, онуків? Чи їм не треба займатися спортом?».

Докладніше про нюанси розвитку міського масового спорту та депутатську діяльність обранця округу №13 – в публікації: Що зробили депутати за 5 років. Микола Дендіберін.

Коментарі
20 Жовтня 2015, 19:33
цей депутат ничого не зробив просто так зп все вимагае гроши з наших дітей які приходять займатись на спорт майданчик
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024