Лучанин просить місцеву владу вплинути на газові компанії

17 Лютого 2017, 17:59
2028

Лучанин звернувся до місцевої влади з проханням примусити газові компаніі встановлювати індивідуальні газові лічильники.

Петицію «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» 15 лютого зареєстрував у Єдиній системі місцевих петицій Гвоздецький Сергій Олексійович

«Як ми знаємо, нам повинні встановити БЕЗКОШТОВНІ лічильники газу, але наша компанія на Волині, найшла юридичні хитрощі, щоб цього не робити. (...)Тому, прошу підтримати дану петицію, щоб наша місцева і обласна влада, зобов’язала газові компанії встановлювати ІНДИВІДУАЛЬНІ лічильники, а не загальні, за якими мешканці будуть оплачувати газ, який вони не використовують» – йдеться у клопотанні.

Підписати петицію можна ще на протязі 12 днів.

Нагадаємо, раніше міськрада відмовилась встановлювати індивідуальні лічильники за рахунок бюджету.

 


 

 

 

 

Коментарі
21 Лютого 2017, 14:06
Розмріявся. Чого це ти маєш за наш рахунок собі встановити лічильник.Це твої проблеми, твоя вартира і встановлюй.А не хочеш - плати за всіх.Я встановила за свою жебрацьку за 45 років трудового стажу пенсію.Платила податки ,щоб ці,що сидять дома спекулюють,працюють за кордононм оержували пенсію за 5 років стажу.Це справедливо?Держава вшановує дармоїдів.А людей,що чесно працюють ні,хай дохнуть.Ввести податок на дармоїдзство,як у Білорусії і буде порядок.Тоді в селах, що спокійно сидять і чекають пенсію,будуть платити податки а не продавати по 50 кабанів і ні копійки у пенсійний фонд. Ось, прийняли закон - заставили платити податки всіх,хто відкрив підприємця.І,що почали масово закриватися, бо вони всі працювали, а не показували прибуток-це тільки в нас таке може бути.А ще,перевірте кому ви даєте субсидії.Людям,які цілими родинами працюють за кордоном,живуть багато, а їм ще й субсидію дають.А вони сміються з нас бідних.Це називається:" Стою на асфальте в лыжи обутий, иль лыжи не едут,иль я долбанутий."
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024