Індивідуальні лічильники газу за рахунок бюджету міста встановлювати не будуть

14 Лютого 2017, 08:42
2095

Луцька міська рада відповіла на петицію, у якій лучани просили заборонити встановлення загальнобудинкових газових лічильників.

Це клопотання з'явилося 17 січня, і вчора,13 лютого, міська влада розмістила на сайті Єдиної системи місцевих петицій відповідь на нього.

В петиції лучанин Лавринюк Петро Петрович наголошував, що при встановленому загальнобудинковому лічильнику мешканцям будинку доведеться платити за спожитий газ набагато більше, що вчора і підтвердили у ДКП «Луцьктепло».

У відповіді Луцької міської ради говориться, що на їхнє звернення до Кабміну щодо вирішення питання встановлення індивідуальних поквартирних лічильників за рахунок суб'єктів господарювання, які здійснюють розподіл природного газу на відповідній території, отримана відмова з роз'ясненням, що відповідно до ст.З та ст.4 Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу», крім коштів суб'єктів господарювання, що здійснюють розподіл природного газу на відповідній території, фінансування робіт із встановлення лічильників можливо також проводити за рахунок інших джерел, не заборонених законодавством, в тому числі і за рахунок коштів місцевого бюджету. 

А місцевим бюджетом на 2017 рік не передбачені кошти на встановлення індивідуальних лічильників обліку газу у багатоквартирних житлових будинках.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром