У Княгининівській ОТГ нагородили переможців конкурсу «Моя громада – моє майбутнє»

12 Грудня 2019, 17:22
3664

У Княгининівській сільській раді відбулось нагородження переможців конкурсу серед дітей та учнівської молоді «Моя громада – моє майбутнє».

Конкурс організували за ініціативи сільської голови Олени Твердохліб. Про це інформують у Княгининівській громаді.

Відзначення приурочили до Дня місцевого самоврядування та провели у залі засідань сільської ради.

Учні закладів освіти громади представили на конкурс загалом більше 40 робіт в трьох номінаціях: малюнки на тему «Моя громада в майбутньому», твори – «Якби я був сільським головою» та відеоролики – «Край мій – моя гордість».

Перші місця у своїх номінаціях здобули Михалюк Даниїл, Мартинюк Анна, Глушко Тетяна із Княгининівського навчально-виховного комплексу та Качмарик Богдан, Головченко Владислав – учні Рокинівського НВК.

Другі місця журі присудили Воєводі Аріадні, Сидорук Інні, Банзеруку Максиму, Базилюку Владиславу, учням Княгининівського НВК, та Ничипоруку Денису, Кондратюк Дарині, учнямі Рокинівського навчально-виховного комплексу.

А «бронзові» нагороди конкурсу дісталися  Кін Анні, Раковець Ірині, Залецькій Соломії та Пилипець Христині із Рокинівського НВК. Нагороди третього ступеня також дістались учням Княгининівського НВК Мартинюк Марії, Демчук Христині, Косій Вікторії та учням 10 класу.

Сільська голова Олена Твердохліб вручила переможцям грамоти, сертифікати на отримання грошових премій та подарунки із символікою нашої громади.

Читайте також: Княгининівська ОТГ долучиться до проєкту з питань гендерної рівності.

Звертаючись до присутніх Олена Твердохліб зауважила:

«Якщо ми хочемо будувати успішну громаду, ми повинні усвідомити, що ми і є держава. Ми маємо знати власну історію, ми маємо берегти і примножувати спадщину, беручи активну участь в житті громади. Творчі конкурси – це гарний стимул для цього». Також вона зазначила: «У нас ростуть дуже творчі діти. Головне – вони розуміють, за яким принципом має будуватися життя в громаді. Дивлячись на їхні позитивні, яскраві і креативні малюнки, можна бути певним, що нашу державу чекає гарне майбутнє».

Після нагородження усі побували в кабінеті сільської голови. Діти мали змогу посидіти за робочим столом голови, познайомитись із режимом роботи сільської ради.

Читайте також: На благодійному ярмарку в Рокинівському НВК збирали гроші на протез для 13-річної дівчинки.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024