На благодійному ярмарку в Рокинівському НВК збирали гроші на протез для 13-річної дівчинки

04 Грудня 2019, 10:54
Учні НВК 2783
Учні НВК

У Рокинівському НВК організували благодійний ярмарок, щоб зібрати гроші на протез для 13-річної школярки Вікторії Соловйової. 

Захід провели 3 грудня, у  Міжнародний день людей з інвалідністю. Про це повідомили на сторінці Рокинівської НВК у facebook.

«Ми дуже-дуже раді, що наші учні та батьки з таким завзяттям відгукнулися на нашу ідею провести цей ярмарок, щоб зібрати кошти для дівчинки Віки Соловйової з села Сівки Рівненської області, яка потребує ендопротеза, щоб забути про свою хворобу і жити як її ровесниці без обмежень: ходити на танці, носити сукні, підбори та підкорювати вершини. Весь колектив нашої школи був щиро вражений вашою небайдужістю та добротою, ми були просто щасливі, коли бачили яку кількість смаколиків принесли ви на свято, з якою любов'ю було оформлено кожне тістечко чи цукерка. А з яким завзяттям діти рекламували і продавали свою смачну продукцію всім бажаючим, скільки радості було на їх обличчях! І наскільки ВСЕ БУЛО СМАЧНО!», – повідомила педагогиня навчального закладу.
 

Загалом для дівчинки вдалося зібрати 8,1 тисяч гривень.






Читайте також: Як лучани можуть допомогти безхатькам

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024