Тиждень екологічного споживача: підсумки дебютного фестивалю

05 Жовтня 2015, 10:53
3119

Минулої п’ятниці завершився фестиваль «Тиждень екологічного споживача», що спрямований на популяризацію провадження  здорового способу життя та споживання органічної їжі.

Як повідомляють організатори, захід уже багато років проходить на міжнародному рівні, а от для Луцька цей рік став дебютним. Його організовувала ВОГО «Фундація розвитку громад». Зауважимо, що фестиваль також проходив у таких містах як: Київ, Харків, Яремче, Рівне, Вінниця, Полтава, Кіровоград, Суми, Ніжин, Хмельницький, Миколаїв, Запоріжжя, Нова Каховка.

«Фестиваль є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно в 25 країнах. Наша організація вирішила долучитися до такої ініціативи й провести захід у Луцьку. Звичайно працювати ще є над чим, ми зіткнулися з масою труднощів, однак впевнені, що Тиждень екологічного споживача допоміг жителям міста зрозуміти усю важливість справді правильного харчування. Наступного року ми врахуємо усі помилки й зауваження та зробимо захід ще цікавішим!», – розповідає координатор проекту у Луцьку Галина Курус.

Нагадаємо, упродовж минулого тижня лучан закликали вживати органіку.













Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024