У Боратинській ОТГ виділили гроші на реалізацію ідей для розвитку громади

17 Листопада 2019, 17:04
У Боратинській ОТГ виділили гроші на реалізацію ідей 2842
У Боратинській ОТГ виділили гроші на реалізацію ідей

У Боратинській громаді захистили учнівські й студентські ініціативи у рамках Програми «Ініціативна молодь» Боратинської сільської ради.

Захист відбувався 14 листопада. Йдеться на сайті Боратинської сільради.

До захисту допустили 12 заявників, які представили свої ідеї розвитку Боратинської громади і позмагалися за можливість отримати фінансування – до 1200 гривень для їх впровадження.

Отож,

Юлія Кушнір (с. Рованці) виграла 1200 гривень, щоб організувати для своїх однолітків фотогурток. Вони хочуть наповнювати сайт своєї школи і громади новими якісними фотографіями. Для цього дівчина запросить професіоналів, які розкажуть молоді про фотографування і навчать робити якісні фотографії.

Анастасія Сергійчук (с. Мстишин) виграла 1200 гривень, щоб у різних населених пунктах громади організувати серію майстер-класів із виготовлення новорічних еко-іграшок. Вироби планують подарувати дітям із малозабезпечених сімей.

Богдана Швагрук (с. Промінь) виграла 1200 гривень, щоб провести інформаційну кампанію про важливість забезпечення інклюзивного підходу в освітньому процесі. Дівчина також планує продовжувати представляти громаду на спортивних змаганнях різних рівнів і доводити суспільству, що всі діти мають бути почуті й мати рівні умови для розвитку.

Тетяна Зарубич (с. Рованці) виграла 1000 гривень, щоб на базі Рованцівської школи створити простір «Школа під відкритим небом». Це осередок у подвір’ї школи для проведення занять у теплу пору року.

Наталія Мирончук (с. Голишів) виграла 1000 гривень, щоб маючи хобі – вишивання бісером, закупити матеріали і вишити рушник на ікону.

Христина Кримчук (с. Цеперів) виграла 1000 гривень, щоб у своєму селі створити відпочинкову еко-зону, встановивши лавки для сидіння та висадивши дерева біля дитячого спортивно-ігрового майданчика.

Мілана та Евеліна Сидоруки (с. Новостав) виграли 1000 гривень, щоб удосконалити ігровий майданчик у своєму селі та пропагувати тему збереження екології.

Дарина Томащук (с. Боратин) виграла 800 гривень, щоб закупити матеріали для проведення серед своїх однолітків майстер-класів з виготовлення хендмейд виробів.

Діана Патута (с. Мстишин) виграла 800 гривень, щоб зробити велопарковку у дворі своєї школи.

Наталія Лисак (с. Городище) виграла 600 гривень, щоб на кожній автобусній зупинці у своєму селі розмістити графік руху транспорту та організувати культурно-розважальний захід для молоді.

Юрій Юр’єв (с. Коршовець) виграв 600 гривень, щоб створити «Алею випускників» у своїй школі. Хлопець хоче активізувати учнівський, педагогічний та батьківський колектив, щоб започаткувати традицію – кожного року висаджувати багаторічні рослини у дворі й на околицях школи.

Читайте також: Жителі Баєва проти об’єднання з Луцьком

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024