На Волині видали «Інструкцію студентського самоврядування»

04 Жовтня 2019, 16:26
1416

На Волині видали «Інструкцію студентського самоврядування», проект якої придумали під час попередніх Шкіл свідомого громадянина. Реалізували проект Студентська Рада Волині спільно із Громадянським Рухом «СВІДОМІ», який заснував Андрій Покровський.

Про це повідомила координаторка громадської організації Христина Назар на своїй сторінці у Facebook.

«Цього року ми презентували проєкт, виграний на «Школі лідера-2017». Здавалося б, робота зроблена: інструкцію студентського самоврядування написано і надруковано, але водночас, вона потрапила в кожен навчальний заклад, кожен студентський осередок і я впевнена, що там, цей помічник постійно використовуватиметься», – написала Христина Назар.

Дівчина додала, що завдяки Студраді Волині інструкція будете допомагати іншим студентським об’єднанням якісно, ефективно та системно організовувати робочий процес кожного їх члена та усю роботу колективу загалом.

Ще 2 роки тому, зі слів координаторки, активні учасники «Школи лідера» переконали команду Громадянський Рух «CВІДОМІ» та Андрія Покровського, в тому, що ця інструкція є надзвичайно потрібною для студентського активу. Тож нині Христина Назар сподівається, що вона буде незамінним помічником у кожній справі пов’язаній з діяльністю органів студентського самоврядування кожного навчального закладу.

«Презентуючи цей підручник, спостерігаючи за реакцією студентів, розумію, що всі наші зусилля були спрямовані у правильному напрямку. Бачу, як горять їхні очі, киплять голови, а дії просять допомоги. Тож ми з радістю постійно підтримуємо, готові співпрацювати та надихати, адже бачимо результат!», – написала у дописі Христина Назар.

Також підкреслила, що команда «СВІДОМИХ» рада співпраці, реалізації спільних проектів, долученню до самовдосконалення свідомих, молодих та розумних людей, які з завзятістю змінюють себе, свої навчальні заклади і країну загалом.

Читайте також: Пояснили, що дасть Луцьку нова схема дорожнього руху






 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024