У Луцьку обговорили перспективи Прилуцького після об'єднання

02 Жовтня 2019, 09:00
1522

У Луцьку відбулася перша розширена зустріч представників Прилуцької сільської ради з керівниками структурних підрозділів луцької мерії. Відтак планують переформатувати деякі міські маршрути та створити нові, які зроблять громадський транспорт доступним для мешканців усіх сіл Прилуцької сільської ради.

Про це на своїй сторінці написав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«Знакова подія для усіх, адже зовсім скоро ми станемо однією громадою і необхідність та незворотність процесу приєднання є очевидною. Також очевидним є той факт, що подальше приєднання інших сусідніх громад до Луцька – це питання часу і вимога сучасності. Адже після періоду добровільного об’єднання почнеться період адміністративного приєднання», – йдеться у дописі. 

«Серед основних проблем розглянули і питання транспортного сполучення. У планах – переформатування деяких міських маршрутів, а також створення нових маршрутів, які зроблять громадський транспорт доступним для мешканців усіх сіл Прилуцької сільської ради. Під час зустрічі вирішили також провести виїзні засідання в кожному селі Прилуцької сільської ради, щоб почути людей, вивчити проблематику сіл і поступово вирішувати нагальні питання», – пише Недопад.

Також посадовець зазначив, що з боку Луцької міської ради виконали всі вимоги і пройшли передбачені етапи приєднання. Наступний крок – за Прилуцькою сільською радою, яка прийме остаточне рішення на сесії 25 жовтня.

Читайте також: Луцьк – другий у рейтингу публічності українських міст

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024