Проникнення в кабінет ректора ЛНТУ: підозрюваних поки що немає

30 Листопада 2016, 11:01
1696

Зібрати достатню кількість доказів для оголошення підозри будь-якій особі поки що не вдалося.

Слідчий відділ Луцького ВП ГУНП проводить досудове розслідування по факту проникнення в кабінет ректора Луцького національного технічного університету Петра Савчука. Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит видання «Конкурент».

Правоохоронці повідомляють, що здійснили ряд необхідних слідчих дій, однак зібрати достатню кількість доказів для оголошення підозри будь-якій особі поки що не вдалося. Таким чином, хто є ймовірними зловмисниками і чи належать вони до правоохоронних органів – невідомо.

«За результатами досудового розслідування, на підставі отриманих доказів буде здійснено їх об'єктивний аналіз та прийняте законне й обґрунтоване рішення щодо наявності чи відсутності ознак кримінальних правопорушень, передбачених Кримінальним кодексом України», – йдеться у відповіді.

Нагадаємо, увечері 9 листопада невідомі особи розгромили кабінет ректора ЛНТУ, депутата облради Петра Савчука. Голова фракції «УКРОП» у Волинській облраді В'ячеслав Рубльов стверджував, що в нього є підозра про причетність нападників до правоохоронних органів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024