У Луцьку пропонують по 250 тисяч на корисні ідеї

30 Серпня 2019, 12:15
2743

Автори ідей, які допоможуть покращити Луцьк та життя в ньому, можуть отримати до 250 тисяч гривень на їхню реалізацію.

«Починаючи з 1 вересня усі ви можете долучитися до розвитку Луцька, взявши участь у конкурсі громадських проєктів «Бюджет участі». Це чудова можливість для кожного, хто хоче не на словах, а на ділі стати учасником процесу розподілу бюджетних коштів, які будуть спрямовані на реалізацію запропонованих вами ініціатив. Три мільйони гривень в цілому виділено цьогоріч для фінансування громадських ініціатив. На кожну запропоновану вами ініціативу можна залучити 250 тисяч гривень», — написав у Facebook перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Щоб претендувати на кошти потрібно підгготувати проєктну заявку Бюджету участі та агітувати громадськість голосувати за ініціативу. 

«Мрієте про дитяче містечко у вашому районі? Про додаткове освітлення чи облаштування скверу тощо – готуйте проектну заявку і ваша ідея буде реалізована за кошти міського бюджету, якщо зацікавить лучан і отримає достатню підтримку під час голосування. Переконаний у тому, що Бюджет участі – це дуже вдалий механізм, який вже підтвердив свою ефективність в минулих роках. Тож цьогоріч збільшено і суму його фінансування, а отже і можливостей у ініціативних лучан більшає. Не втрачайте нагоди проявити себе у корисних для міста проєктах і справах. Так, для того, щоб досягти своєї мети, потрібно буде докласти певних зусиль, сформулювати свою ідею, зацікавити громадськість, підготувати проєкт, а в підсумку – на практиці отримати вдалий результат своїх дій», — додав Недопад.

Читайте також: Хірургія без крові: як у Луцьку роблять операції на суглобах

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром