«Слуга народу» нагадує Голобородька, на якому вдягнений «пояс шахіда», – Лапін

23 Липня 2019, 18:15
Ігор Лапін 2188
Ігор Лапін

Політична партія президента Володимира Зеленського «Слуга народу», яка перемогла на дострокових виборах у Верховну Раду України 21 липня 2019 року, не має жодної підтримку «вулиці», а обслуговування цією політичною силою кількох олігархів дуже швидко призведе до соціального вибуху.

Таку думку у ток-шоу «Прямий ефір» на телеканалі «Прямий» висловив народний депутат VIII скликання Ігор Лапін, – йдеться на сайті каналу

«Мені на сьогоднішній день партія «Слуга народу» нагадує Голобородька, на якому вдягнений «пояс шахіда», але цей пусковий механізм – в чотирьох різних вигодонабувачів, тобто в чотирьох різних бенефіціарів. І в цій ситуації ці їхні протилежні думки серед їхнього власного колективу можуть призвести до вибуху. Тому що там є чотири людини з кнопками на ту бомбу, на цей механізм», – сказав Лапін.

Читайте також: «Отримав булаву, а військо зневажає», – Ігор Лапін про президента

«А що можуть зробити інші політичні сили? Я хочу нагадати всім, що за «Слугою народу» я жодного разу не побачив вулицю. Ви знаєте, народні депутати – я можу сказати з власного прикладу – дуже по другому мислять, ідучи на роботу, коли стоїть вулиця. А якраз вулиця – за тими іншими політичними силами – так само, як і «Солідарність», так само, як і «Голос». Тобто це люди, які пішли не лише з Instagram і Facebook, а це люди, які прийшли з вулиці. І ми можемо взяти так само патріотичні сили, які не попали до парламенту, але зараз будуть підсилені державним фінансуванням», – додав він.

Читайте також: Ігор Лапін про голосування за Виборчий кодекс

«Тобто за «Слугою народу» я ще не бачив вулиці. І в цьому контексті якраз менші політичні сили можуть стимулювати нову коаліцію, монокоаліцію, не переходити червоні прапорці і межі. Це єдиний момент, який можна дійсно досягати», – зазначив Лапін.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024