«Отримав булаву, а військо зневажає», – Ігор Лапін про президента

10 Липня 2019, 17:15
2831

Народний депутат Ігор Лапін звернувся до президента Зеленського з вимогою висловити свою позицію щодо подальшого розвитку держави та закликав всіх прийти 24 серпня на парад нескорених. 

Про це пише «Волинське агентство розслідувань».

«З цієї високої трибуни хочу звернутися до нашого новообраного гетьмана, який дуже хотів отримати булаву і як найшвидше. Я хочу нагадати йому, що булава – це булава гетьманська, булава головнокомандувача», – сказав парламентар.

Також депутат попросив президента висловити свою чітку позицію щодо розвитку України.

«Хочу поросити, шановний пане президент – висловіть свою чітку позицію, як ви бачите подальший розвиток нашої держави, нашої української мови, нашої української церкви, що ви думаєте з приводу декомунізації, з приводу війни, ЄС, з приводу НАТО – з референдумом чи без референдуму – я хочу почути чітку позицію саме вашу, пане президент, а не ваших спікерів, які сьогодні висловлюють свою думку з трибуни своїх владних кабінетів, замість того, щоб говорити її вже на кухні», – звернувся народний обранець.

Ігор Лапін закликав президента очистити свої ряди від посіпак Януковича, які не мають морального і законодавчого права бути сьогодні у владних кабінетах.

«Але саме головне – якщо головнокомандувач цурається свого війська, то він не може бути головнокомандувачем, якому це військо буде довіряти. Якщо ви не хочете разом з нами вийти на цей марш нескорених, якщо ви скасовуєте парад заради примарних премій…ви знаєте, моїм побратимам треба не премії, нам треба гордість і повага до наших Збройних Сил України, які сьогодні стоять на передовій і можливо комусь сьогодні не подобається гасло Слава Україні, що воно так голосно звучить, але тим не менше, ми за нього вмирали і мої побратими зривали себе гранатами щоб не попасти до ворожих лап», – сказав політик.

Також депутат закликав вийти на парад нескорених.

«Тому, я закликаю 24 серпня вийти на парад нескорених без нашого головнокомандувача, якщо йому це  дуже недовподоби. Слава Україні», – додав Ігор Лапін.

Читайте також: Свіжі рейтинги: три партії нарощують міць, інші втрачають позиції.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром