Молоді: підприємиця судиться з муніципалами через кіоск

28 Жовтня 2016, 11:21
1845

Підприємиця, чий кіоск на проспекті Молоді, 8а демонтували ще у березні, за допомогою суду намагається повернути об’єкт на місце.

Така постанова видана 26 жовтня Луцьким міськрайонним судом Волинської області. Про це у Facebook повідомив активіст Михайло Шелеп.

Нагадаємо, підприємець Зоя Костючик стверджує, що демонтаж кіоску на Молоді, 8А був незаконним, а працівники муніципальної поліції лишили її єдиного джерела заробітку. Добитися справедливості жінка вже тривалий час намагається за допомогою депутатів.

Район.Луцьк поцікавився у начальника відділу муніципальної поліції Луцької міськради Юлії Сиротинської, чи є ймовірність того, що незаконний об’єкт можна повернути. 

Головна муніципалка міста пояснила, що дана постанова поки нічого не скасовує. Законної сили рішення не набрало, а набере тільки з моменту видачі його і якщо не буде подана апеляція.

«Це є рішення першої інстанції, регулятивної частини ще немає, ми її не бачили і не читали, чим суддя буде мотивувати задоволення позову Костючик. Тобто, про те, що справа уже виграна, говорити ще занадто рано. Ми точно будемо подавати апеляцію», - зазначила Юлія Сиротинська.

Також вона запевнила, що муніципали виконують свою роботу правильно, згідно чинного законодавства.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024