Молоді: підприємець звинувачує муніципалів у незаконному знесенні кіоску

22 Квітня 2016, 12:19
1877

Підприємець Зоя Костючик стверджує, що демонтаж кіоску на Молоді, 8а був незаконним, а працівники муніципальної поліції лишили її єдиного джерела заробітку.

Про це йшлося у п’ятницю, 22 квітня, на засіданні комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Підприємець зазначила, що кіоск, який під час виконкому назвали «проблемним» і вирішили демонтувати, функціонував абсолютно законно.

«Всі люди підписуються, що до мого кіоску не було ніяких претензій за 15 років. Признайте, що ви подали неправдиву інформацію. Через демонтаж і зіпсування внаслідок цього продуктів ми понесли збитки у розмірі 15 тисяч гривень. Після демонтажу я забрала не товар, а сміття. Ви забрали у мене єдину точку. Тепер я не маю доходу, не маю, де заробити», – обурюється жінка.

На це директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська зауважила, що у випадку будь-яких претензій, необхідно звертатися до суду. За словами чиновниці, демонтаж здійснювали на законних підставах, адже кіоск понад рік функціонував без відповідних документів.

«Якщо ви вважаєте, що ми переступили норми, то це можна довести через суд. Чому ви в межах правового поля не вживали заходів, а чекали, поки зіпсується товар, незрозуміло», – зазначила Юлія Сиротинська.

Нині ж до 10 травня обидві сторони конфлікту чекатимуть на відео з демонтажу, яке уже передали в архів Києва. Члени комісії підтвердили той факт, що справу у будь-якому випадку можна буде вирішити лише у суді.

До слова, власниця вже довгий час воює з муніципалами за кіоск. 

Нагадаємо, міськвиконком підтримав проект рішення щодо демонтажу 13 тимчасових споруд, більшість з яких розміщені на центральних проспектах міста.

Коментарі
22 Квітня 2016, 21:24
Вибачте,але ця "мамзель" вже за-за-за... Цей потворний базарний хлам а-ля "курятнік" врешті прибрали з вулиці, але ж "мамзєль" добре мала пхаючи в дітвору з гуртожитків няшки-вкусняшки чіпси соломки палички і т.д. В "дядічьок" пхала інші няшкі-вкусняшкі... Але то таке... Таким "курятнікам" місце на РИНКУ а не в спальному районі. 15 років торгують і ніякого апгрейду.Муніципали, ні в якому випадку не повертайте цей хлам на проспект Молоді
24 Квітня 2016, 00:57
Давно пора ті гадюшники позносити...Я б на місці мешканців сам той кіоск перевернув
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром