Люди з нашого району: Олена Вітюк, продавчиня на ринку на ЛПЗ

26 Жовтня 2016, 13:22
5141

35-річна лучанка, яка більшу частину свого життя прожила у районі ЛПЗ, розповіла, чому не хоче, щоб її торгову точку переносили.

Район.Луцьк пропонує переглянути, як звичайні лучани оцінюють свій мікрорайон і чи хотіли би покинути рідну домівку задля кращого місця проживання.

Ще однією учасницею фотопроекту стала Олена Вітюк, яка продає молочні продукти жителям мікрорайону ЛПЗ.

***

На ЛПЗ мешкаю більшу частину свого життя. Мені тут подобається, у нас усе гарно, люди добрі. У мікрорайоні є багато зелених насаджень. За нашим будинком на Дружби Народів є парк, де можна відпочити. Тільки що не кожен там за собою прибирає.

***

Продаю на цьому місці уже другий рік. Торгуємо молочними продуктами. Чоловік збирає у людей з навколишніх сіл молоко і ми вже тут продаємо.

***

Постійних покупців у нас багато, сусіди часто приходять. Переважно постійні гості у нас і купують, бо вже знають що тут і до чого. Ми тут живемо, тому всі один одного знають.

***

Нашу торгову точку скоро, на жаль, звідси перенесуть, бо хочуть робити реконструкцію на ринку. Але це місце нас повністю влаштовує. І жити в інший мікрорайон не переїхала би. Хіба, може, на Львівську, бо я там виросла.

1

Читайте також: Люди з нашого району: Інна Бахур, колишній банківський працівник

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментарі
26 Жовтня 2016, 17:29
Ага, а ринок той уже зрівняли.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром