Люди з нашого району: Інна Бахур, колишній банківський працівник

19 Жовтня 2016, 13:37
2507

61-річна лучанка, яка більше 20-ти років працювала у банку, розповіла, як їй живеться у приватному секторі у районі Балки і чому посеред міста добре жити, «як в селі».

Район.Луцьк продовжує знайомити вас зі звичайними жителями різних мікрорайонів, які розповідають про своє життя у певній частині міста.

Цього разу про тихий і спокійний район Балки розповіла колишній банківський працівник з більш як 20-літнім стажем Інна Бахур.

 

***

Раніше більше 20-ти років працювала в банку. Потім чоловік лишився без роботи і треба було якось виживати. Ми почали їздити за товаром в Туреччину, Польщу і так почали торгувати на Варшавському ринку. Але вже вік не той і здоров’я. Важко кудись їздити, тому перестали цим займатися.

***

З 1979 року живу на вулиці Балківській. Приїхала з Горохівського району. Спершу протягом чотирьох років жила в центрі, а потім уже переїхали в район Балки.  Зараз постійно вдома, доглядаю онучку.

***

Переїхати звідси не погодилася б. Це дуже хороший мікрорайон. У центрі цікаво, бо там є куди вийти погуляти. А тут ми живемо, як у селі. Всі один одного знають і ходять в гості, допомагають. Щодо цього тут добре – приватний сектор і ми зустрічаємося з сусідами щодня.

***

У нас тут дуже дружні люди. В центрі, звісно, такого не було. Зате у нас немає якихось місць для відпочинку. Був колись бар, куди могли піти на каву, а зараз уже немає ніяких закладів для відпочинку. 


 

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Читайте також: Люди з нашого району: Віталій, контролер з якості на колишньому підшипниковому заводі

Люди з нашого району: Леся Бондарук, листоноша у районі Балки

Люди з нашого району: Олександр Гапон, чоботар у будці ремонту взуття на ЛПЗ

Люди з нашого району: Юрій Бабич, студент, який працює у пабі на 33-му

Люди з нашого району: Людмила, продає квас на ЛПЗ

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
19 Жовтня 2016, 17:01
А це до чого і для чого взагалі???
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром