Новочерчицька: мешканцям знову тхне

03 Жовтня 2016, 17:28
1804 Джерело: ar.volyn.ua

До відділу екології знову надходять скарги на сморід – цього разу від мешканців вулиці Новочерчицької.

Про це під час круглого столу на тему «Чому у Луцьку не зникає сморід» розповіла головний спеціаліст відділу екології Луцької міської ради Оксана Тарабанюк.

Вона зауважила, що у понеділок, 3 жовтня знову надійшли повідомлення про неприємний запах. Спеціаліст каже, що причиною стало недотримання санітарного законодавства самими ж мешканцями.

Оксана Тарабанюк пояснює – на вулиці є будинки, котрі не підключені до каналізаційної мережі. Тому нечистоти з вигрібних ям мешканці викачують на вільні земельні ділянки. Внаслідок цього виник неприємний запах.

Нагадаємо, що мешканці 33-го та 40-го кварталів упродовж тривалого часу скаржаться на постійний сморід. Неодноразово чули неприємний запах і у центрі міста.

У свою чергу, начальник відділу екології у місті припускає, що неприємний запах може виникати через злив нечистот від цехів по забою великої рогатої худоби та свиней.

Коментарі
03 Жовтня 2016, 21:06
І не дивно, що пахне - люди, потрібно враховувати природні умови: 1. у нас переважаючі вітри північно-західні, західні при цьому вітер з луцьких очисних зносить всі запахи в район Новочерчицької-Чернишевського. 2. У цьому ж районі у більшості автономна каналізація, часто-густо, з одним вигрібним колодязем замість двох послідовних і при перепадах атмосферного тиску запахи також можуть поширюватись із каналізації.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024