Підприємець, який зливав нечистоти, звинуватив депутата у брехні

02 Жовтня 2016, 10:42
Фото Володимира Кучера 2280
Фото Володимира Кучера

Депутат Волиньради Володимир Кучер абсолютно безпідставно «роздув сенсацію», стверджуючи, що викрив чергового зливача нечистот в каналізацію міста. Насправді підприємець зливав нечистоти абсолютно законно, повністю дотримуючись укладеного з міською радою договору. 

У цьому запевнив видання «Волинь24» підприємець Михайло Наумчик, якому належить автомобіль, зафіксований на фото Володимира Кучера. 

Нагадаємо, Володимир Кучер у суботу, 1 жовтня опублікував у Facebook фото автоцистерни, яка зливає нечистоти у міську каналізацію. «Нечистоти зливають і далі. При моїй появі водій поїхав геть» - написав Кучер.

«Все було зовсім не так, як написав депутат» – пояснив підприємець. Він розповів, що працює в асенізаційній сфері міста близько 30 років, і з них близько семи – у статусі приватного підприємця. Обслуговує вигрібні ями на території міста, викачуючи звідти нечистоти і зливаючи їх у міську каналізацію. 

«Усе робимо згідно з договором. Нам міська рада надала право зливати у визначених місцях (на Мамсурова і на Карбишева) з 8 ранку до 6 вечора, щодня окрім неділі. Тобто сьогодні ми це робили абсолютно правомірно» - розповів Михайло Наумчик. 

Чоловік розповів, як Кучер «ловив» його автомобіль:

«Працівник на автомобілі зливав. Приїжджає цей Володимир Кучер на машині. Зупинився, почав фотографувати. Питає: чи є дозвіл на зливання? Є – каже водій. Вам його пред’явити? «Не треба, я сам розберуся» - відповідає Кучер. І починає комусь дзвонити. А водій зливати закінчив, шланг закинув – і поїхав собі. Чого він мав від нього «втікати»?»

Підприємець додає: 

«Для чого він виклав у соцмережах фотографії автомобіля та водія без доказів правопорушення? Ще й з наклепом про те, що водій втік побачивши його… Володимир Кучер мав би впевнитись, що ми дійсно порушуємо умови договору, не робити завчасні висновки і не розповсюджувати неперевірену інформацію».

Коментарі
02 Жовтня 2016, 16:41
Це взагалі законно зливати промислові відходи в каналізацію??? Можливо варто перевірити дозволи і того хто їх давав підвисити ха яйця, а самі дозволи анулювати??? ПРОКУРАТУРА АУУУУ!!! ХВАТИТЬ ЖИРАФИТИ!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024