Мамсурова: знову зливають нечистоти

01 Жовтня 2016, 13:47
Фото Володимира Кучера 2487
Фото Володимира Кучера

На вулиці Мамсурова у Луцьку депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер зафіксував авто, яке зливало відходи до міської каналізації.

Про це він написав у суботу, 1 жовтня, на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні опівдні, Луцьк, вулиця Мамсурова біля залізничного переїзду. Нечистоти зливають і далі. При моїй появі водій поїхав геть», - прокоментував депутат власні світлини.

Фото Володимира Кучера
Фото Володимира Кучера

Нагадаємо, що вже тривалий час у Луцьку відчувається сморід, причину якого довго не можуть встановити. Останніми місяцями від лучан надходять скарги на неприємний запах у місті, який з’являється у ранкові години. Однією з причин його виникнення може бути несанкціонований злив відходів у каналізаційну мережу у різних частинах Луцька.

15 вересня на сайті міської ради з’явилося повідомлення про те, що такий злив відходів здійснювали приватні підприємці, серед яких ТзОВ «Забіяка» та ТМ «Дмитрук».

Тоді під час нічного рейду працівники муніципальної поліції Луцька виявили три епізоди несанкціонованого зливу відходів. У неналежний час нечистоти зливали на вулиці Мамсурова з автомобілів ковбасних виробників «ТМ Дмитрук» та «Забіяка». Крім того, автомобіль «Забіяки» виявили при зливі відходів у каналізаційний колодязь на вулиці Тарасова, на території підприємства «Лада 2000».

Також 17 вересня спіймали «на гарячому» ще одного розповсюджувача неприємних запахів – «Торчин Продукт».

Читайте також: У місті – дві тисячі «дірок», куди можна злити нечистоти

Крім того, департамент муніципальної поліції просить мешканців Луцька у разі виявлення фактів зливу нечистот повідомляти за телефонами: 722861, 722649 (департамент муніципальної поліції), 15-80 (група оперативного реагування «15-80»), 102.

До слова, тему неприємного запаху вже не вперше порушують лучани: протягом останніх місяців у Луцьку в різних районах відчувається неприємний запах. Міські чиновники запевняють, що у місті немає жодного екологічного лиха, відтак для них джерело смороду незрозуміле.

Район.Луцьк навіть завітав на очисні споруди до села Липляни, щоб переконатися, чи не перебуває обласний центр на межі екологічного лиха. Проте й там нас запевнили, що немає жодних причин для хвилювання, об’єкт працює у звичному режимі.

До слова, мешканці села Княгининок (Маяки) повідомили, що у середу, 24 серпня, зі сторони Луцька у річці Стир до них прибило мертву рибу. Вони переконані, що загибель риби – це наслідок якихось викидів із очисних в Липлянах.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром