«Хочу побачити, звідки ноги ростуть», – Андрій Козюра про інформацію щодо хабара прокурору

06 Вересня 2016, 14:37
3293

Депутат міськради Андрій Козюра вважає інформацію про те, що він нібито пропонував хабар прокурору, наклепом і тиском з боку правоохоронних органів.

Про це обранець громади повідомив у вівторок, 6 вересня, під час прес-конференції.

Андрій Козюра зауважив, що про «міфічну справу» у прокуратурі дізнався із мережі. Він запевнив, що жодного повідомлення від прокуратури до нього не надходило і вважає викид і поширення недостовірної інформації політичним тиском збоку правоохоронних органів за позицію на сесіях міськради щодо критики підвищення комунальних тарифів.

Читайте також: Депутат Луцькради пропонував хабар прокурору, - ЗМІ

«Вказане інформаційне повідомлення вважаю тиском на мене, перешкоджанням громадській, депутатській та адвокатській діяльності. Крім цього, опублікована інформація завдає моральної шкоди та посягає на мою особисту, професійну та ділову репутацію, а також шкодить репутації та іміджу політичної партії ВО «Батьківщина», - зазначив Козюра.

Депутат стверджує, що недостовірне повідомлення на сайті Генпрокуратури – це злочин, і обранець громади бере на себе публічне зобов’язання встановити істину у «цій брудній і замовній справі».

«Хочу побачити, звідки ноги ростуть. Не планую наперед когось звинувачувати. Безумовно, йдеться про дві речі – вчинення злочину та шкоди репутації… Скажу, як юрист. Відповідно до цього повідомлення, треба іти, брати Козюру в кайданки і вести в суд, якщо моя особа встановлена. Але мене ніхто ні про що не повідомляв», – повідомив Андрій Козюра.

Він також додав, що готовий брати участь у будь-яких публічних дебатах та з’являтися на усі необхідні процесуальні слідчі дії.

У зв’язку із вищезазначеним, депутат і Луцька міська партійна організація ВО «Батьківщина» спрямували звернення до Прокуратури Волинської області з клопотанням пояснити опубліковану інформацію.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024