Депутат Луцькради пропонував хабар прокурору, - ЗМІ

06 Вересня 2016, 10:34
1808 Джерело: zaknews.in.ua

Прокуратура Волинської області розслідує кримінальне провадження стосовно депутата міської ради за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди працівнику прокуратури.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, інформує «Таблоїд Волині».

Встановлено, що 25.08.2016 депутат Луцької міської ради (ВО «Батьківщина»), представник депутатських комісій з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, зарекомендувавши себе представником інтересів низки будівельних компаній, звернувся до начальника відділу прокуратури області із пропозицією надання неправомірної вигоди у вигляді квартири у новозбудованому будинку за вирішення питання про закриття кримінального провадження стосовно службових осіб відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області.

При цьому депутат зазначив, що розслідування вказаного кримінального провадження створює юридичні перешкоди при подальшому веденні будівельних робіт, отриманні дозвільних документів та введення об’єктів в експлуатацію. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні проводиться слідчими прокуратури області.

Довідково: прокуратурою Волинської області зареєстровано кримінальне провадження за фактами зловживання службовим становищем та службового підроблення зі сторони службових осіб відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області в інтересах низки компаній-забудовників, які ведуть будівництво багатоквартирних будинків у м. Луцьку з суттєвими порушеннями містобудівних умов та Державних будівельних норм України, що може становити небезпеку для людей.  Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції України у Волинській області, а процесуальне керівництво – прокуратурою Волинської області.

До слова, до складу цієї комісії входять Сергій Балицький («УКРОП»), Петро Бойко («УКРОП»), Костянтин Петрочук (ВО «Радикальна партія Олега Ляшка»), Микола Яручик (позафракційний), Віктор Ящук (ВО «Свобода»). Голова комісії – Андрій Козюра (ВО «Батьківщина»).

 

Коментарі
06 Вересня 2016, 14:23
Ото буратін... Довгоносий... Може "обламають" трохи "головного інвестора Луцька!"- і клята "стіна" по Ковельській 17 буде неактуальною?. Але - ЯКА НАГЛОТА? Господар життя, холера!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром