Найстаршому учаснику ранкової гімнастики – 74 роки

06 Вересня 2016, 13:10
1899

Загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх» зібрала понад 800 учасників.

Про підсумки акції говорили у вівторок, 6 вересня, під час прес-конференції.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець подякував усім, хто брав участь в організації загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх» та нагородив представників спортивних організацій, які допомагали прививати лучанам любов до спорту.

«Різні були думки, але не зважаючи на це, ми це зробили. Надіюся, що лучанам усе сподобалося. Старалися, щоб провести цю роботу на належному рівні», – зазначив Юрій Волинець.

Долучилася до подяки й керівник КЗ «Спорт для всіх» Наталія Назарук і зауважила, що спортивні ранки не минули даремно, адже лучани просять продовження.

«Хочу подякувати за те, що ви самі були учасниками, а не лише проводили заняття. Люди просять продовження ранкової гімнастики для всіх. Можливо, буде більше учасників, якщо ми працюватимемо по районах», – вважає Наталія Назарук.

Загалом у ранковій зарядці взяли участь понад 800 учасників. Позайматися спортом приходили як молоді люди, так і сім’ї з дітьми. Наймолодшому учаснику, який споглядав на зарядку - 6 місяців, найстаршому – 74 роки.

Доступний комплекс вправ безплатно проводили кваліфіковані інструктори і тренери приватних спортивних установ. Ранкову гімнастику планують організовувати і надалі. Тільки тепер масову зарядку у центрі міста хочуть розформувати по мікрорайонах міста для зручності лучан.




1

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024