Масову ранкову зарядку хочуть проводити по мікрорайонах

06 Вересня 2016, 11:43
2225

Ранкову зарядку, яку проводили з 17 липня до 4 вересня у Центральному парку, хочуть «розкидати» по районах.

Про це йшлося у вівторок, 6 вересня, під час підсумкової прес-конференції з нагоди завершення основної частини загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх».

Заступник міського голови Юрій Моклиця зазначив, що ранкова зарядка зібрала понад 800 учасників, тому наразі найважливішим є втримати таку традицію протягом довгого часу. Перш за все, каже заступник, необхідно знайти спонсора, щоб мати фінансову підтримку.

«Можливо, з’явиться відчуття, що це зараз непотрібно… Але очевидно, що ми робимо правильну справу. Треба втриматися хоча би рік, щоб потім все пішло, як треба», – зауважив Юрій Моклиця.

Тож ранкову зарядку вирішили проводити по районах з можливістю у негоду займатися у приміщеннях. Зокрема, проводити заняття уже зголосилися дві організації у центрі, одна на ЛПЗ та одна у районі РАЦСу.

Переносити заняття з неділі на суботу поки не планують, бо у такому разі ті, хто має навчальні дні у закладах освіти, прийти не зможуть. Проте зарядку для зручності учасників хочуть починати трохи пізніше – о 9:00.

Якщо вдасться усе організувати, зарядку на районах планують проводити уже через тиждень, наступної неділі.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024