Громадський активіст поскаржився на дорожні знаки

26 Серпня 2016, 15:59
2915 Джерело: facebook.com

Вже не вперше лучани скаржаться на халатність відповідальних за організацію дорожнього руху в Луцьку.

Про зміни в організації дорожнього руху написав у Facebook громадський активіст Михайло Шелеп.

«Місяць не їздив по місту автівкою, та й взагалі рідко бував у місті. І що я бачу нового? Зміни в організації дорожнього руху», – зазначив він.

Першим, на що звернув увагу активіст, була «зелена стрілка», що дозволяла поворот праворуч при червоному сигналі світлофора під час руху зі сторони Там-Таму (перехрестя Соборності-Чорновола).

«Її зняли!!!», – обурився чоловік.

За словами чоловіка було прикро, що не було ніякого попередження про це. Тому абсолютна більшість водіїв і далі повертає направо на червоне.

«Між іншим, логіки зняття зеленої стрілки я не розумію, вона там була доречна, як на мене», – коментує Михайло.

Другим, що помітив Михайло Шелеп, були тимчасові ремонтні роботи на вулиці Ветеранів. За словами Михайла Шелепа такі роботи вкотре ставлять у «тупик водіїв»:

«Їдучи з вулиці Чорновола, водій повертає на вулиці Ветеранів і впирається у знак «цегла» перед самим пішохідним переходом.  І де тут розвертатись? Для кого цей знак там висить?! Звісно, перед тим є ще один знак "поворот наліво заборонено” але повернутий він на бік так, що його погано видно, повертаючи від собору. (я фото робив із протилежної сторони) Та й питання, а тим хто повертає направо (їдучи від снігової королеви) тоді можна їхати? Вони і знака не бачать, і він на них не діє!!!»

Нагадаємо, що з такою ж проблемою звернувся до редакції лучанин Віктор, із проханням з'ясувати, чому ніхто не слідкує за організацією дорожнього руху та належним облаштуванням дорожніх знаків.

«Ситуація дурна, бо логіки у такому розміщенні знаків немає. А ми ж просили департамент ЖКГ при ремонтних роботах знаки розміщати завчасно, щоб водії зорієнтувалися у ситуації. Поки це не діє.»

Підсумовуючи, Михайло зробив висновок, що робочій групі з організації дорожнього руху в місті Луцьку треба багато чого зробити.



 

Коментарі
26 Серпня 2016, 19:33
Михайло влучно сказав.шо вживають ті дорожникі
26 Серпня 2016, 21:42
А як вам знак Місце паркування на соборності 9? <br/>Щоб заїхати на дану парковку треба їхати тротуаром, що категорично заборонено. За яку суму продали знак?
27 Серпня 2016, 02:38
а біля цуму знак заборонена зупинка заборонена зі сторони аптеки-де логіка чи спеціально
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024