«Луцьксантехмонтаж №536» за рік здав у експлуатацію п'ять будинків

24 Січня 2019, 14:21
Житловий будинок «Волошковий дім» 6241
Житловий будинок «Волошковий дім»

Волинська будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж №536» у 2018 році здала в експлуатацію 5 житлових будинків площею 43 586 квадратних метрів.

Про це в інтерв'ю «Район.Луцьк» розповіла перший заступник генерального директора «Луцьксантехмонтажу №536» Ірина Патлашинська.

«Наразі завдяки зусиллям керівництва, колективу компанії та й, напевне, допомозі небесних сил, ми здійснили все заплановане – до кінця 2018 року маємо зданих 5 будинків. Не подумайте, що я хвалько, але в Луцьку, напевне, всі забудовники разом за рік п’ять будинків здали», — каже вона.

Так, здали багатоповерхівку на 80 квартир у третій черзі ЖК «Тріумф» на проспекті Перемоги, 32В та будинок на Набережній, 4а на 142 квартири.

Також наприкінці грудня ввели в експлуатацію житловий будинок на вулиці Глушець, 40, який має назву «Над рікою».

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З ІРИНОЮ ПАТЛАШИНСЬКОЮ

«Цей дім розташувався над Стирем, там 190 квартир. Цікаво, що ми планували продажі лише в двох під’їздах цього будинку. Але коли люди побачили, як він «виріс», попит дуже зріс. Тому ми вирішили працювати форсованими темпами.

Він розташований практично в парку, тому під боком – свіже повітря і спокій. На першому поверсі є великі тераси в бік Стиру, де можна поставити барбекю чи гриль і збиратися із друзями. Ми тут пропонуємо квартири із балконами та без них, з панорамними чи звичайними вікнами, одно- та дворівневе житло, також є можливість докупити просторі гаражі», — розказала Ірина Паталашинська.

Житловий будинок «Над рікою»
Житловий будинок «Над рікою»

 

Ще один зданий об'єкт — «Волошковий дім» у Липинах.

«Це житло ніби за містом, але водночас з усіма його зручностями та можливістю користуватися розвинутою інфраструктурою. Зараз ми почали другу чергу та відкрили продажі квартир у ній. Але люди вже заселяються у будинок першої черги і повинні мати повний комфорт, а не чекати, поки завершать весь проект. Тому ми вже облаштували великий дитячий та спортивний майданчики.

Взагалі, це наша «тема» – ми робимо акценти на дитячих та спортивних майданчиках, адже більшість наших покупців – молоді сім’ї з дітками. Ми дуже радіємо, коли на наші майданчики дивляться, як на приклад безпечності, тому дуже відповідально підійшли та використовуємо для них спеціальне покриття», — розповідає Ірина Патлашинська.

«Волошковий дім»
«Волошковий дім»

 

А ще у грудні щасливо закінчился історія із довгобудом у Ковелі, який завершували фахівці компанії «Луцьксантехмонтаж».

«Будинок у Ковелі на вулиці Перемоги, 4 на 170 квартир, дуже відомий та багатостраждальний довгобуд. Взагалі Ковелю в цьому плані дещо не пощастило, бо на їхню долю припало багато непорядних забудовників, які лишали будинки не добудованими....

До нас звернулися 19 родин, які свого часу інвестували повну чи часткову вартість. Забудовник попрацював і зупинився... У нас вже була практика добудов, тому ми домовилися із людьми, взялися за цей будинок наприкінці 2017 року, а вже 29 грудня 2018 року, в останній робочий день року, отримали сертифікат про його готовність. Уявляєте, перші інвестори на здачу будинку чекали 10 років! Тепер усі починають отримувати документи та стають власниками цих кватир. Думаю, що гарантія правильного інвестування коштів – це чудовий подарунок для людей до свят», — повідала Ірина Патлашинська.


 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром