Як на знаменитому заводі біля Луцька роздавали «Оскари»

21 Грудня 2018, 13:29
6537

На луцькому заводі «Кромберг енд Шуберт» рік підсумували врученням «Народних оскарів» кращим працівникам.

Дійство перетворилося у справжнє свято — веселе і надзвичайно приємне. Цього разу присутніх розважали гумористи команди «Замок Любарта».

Нагороджували шістьох найкращих працівників, яких обирали усім колективом. «Народні Оскари» отримали працівники отримали у таких номінаціях: «Улюблений шеф», «Спортсмен року», «Крошелюб», «Душа КроШу», «Мандрівник року» та «Талант року».

«Ми завжди обирали кращих працівників, але робили це за офіційними критеріями. Натомість минулого року ми вирішили зробити це цікавіше, тому запровадили церемонію вручення «Народних оскарів». «Оскар» — це те, що асоціюється з урочистостями, червоними доріжками, святом. Те, що треба для нового року. Тим більше, така нагорода дає наснагу працювати ще завзятіше», — розповідає керівник відділу з управління персоналом Марина Кущенко.

За результатами голосування любов всього персоналу та «золоту» статуетку отримав Сергій Парфелюк, він став улюбленим шефом. Сергій Ціхоцький, який є учасником багатьох марафонів та змагань, отримав титул «Спортсмен року». «Крошелюбом» стала Ольга Кукса, а найбільш харизматичним та цікавим у спілкуванні працівником визнали Михайла Поповича. «Мандрівник року», він же – найбільш заповзята до відряджень людина – Богдан Пинка. А найталановитішою працівницею заводу стала Ангеліна Клевець.

Для того, щоб обрати кращих крошівців, у корпоративному журналі заздалегідь надрукували відривний талон. На ньому кожен міг написати ім’я того, кого вважає гідним перемоги. Талони опускали у запечатані скриньки, а потім голоси рахувала комісія.

Ольга Кукса, яка працює на «Кромберг енд Шуберт» з перших днів відкриття заводу в Луцьку, отримала «Оскар» вже вдруге. Тепер вона – «Улюблений шеф – 2017» та «Крошелюб – 2018».

«Спочатку я працювала комплектувальником, через рік стала контролером кабельних виробів, потім поїхала в Румунію у відрядження, стала майстром, а через два місяці — начальником зміни. Через три роки — керівником проектів та програм у сфері матеріального (нематеріального) виробництва. Я дуже люблю цей завод і фактично живу ним. Хочу подякувати своїй команді — начальникам зміни, майстрам, і найбільше — своєму керівнику Вікторії Пазичук, без якої це все було б неможливим», — зізнається жінка.

Після вручення нагород до присутніх звернувся фінансовий директор Олександр Шаварський, який підбив підсумки року, що минає та поділився ідеями нововведень, які чекають на працівників у новому році.

Олександр Шаварський зауважив, що цьогоріч робітники заводу мали можливість багато подорожувати, і саме завдяки їхній наполегливій праці та готовності до нових викликів вдалося підтримати колег у Македонії та Мексиці. Завдяки цьому луцький колектив «Кромберга» є прикладом для наслідування в інших компаніях.

За словами фінансового директора, кожен працівник отримає річну премію. Компанія покращить транспортне забезпечення і мешканці Луцька теж доїжджатимуть на роботу безкоштовно. З 1 січня значно підвищать зарплату та розмір знижки на безкоштовне щоденне харчування до сорока гривень. Окрім цього на «Кромберг енд Шуберт» запроваджують додаткове пенсійне забезпечення.

«Це стандартна практика у Європейському Союзі — відкривати індивідуальні рахунки накопичення пенсій. Почнемо з нарахувань від 2 до 5% від заробітної плати, залежно від її розміру, щомісяця. Пенсійними фондами керуватимуть професійні гравці фондового ринку, тому ці гроші ще й примножуватимуться з коефіцієнтом щонайменше 20%. Думаю, це важлива річ в умовах, коли держава не може забезпечити людей гідною пенсією», — розповідає фінансовий директор Олександр Шаварський.

Технічний директор підприємства  Славомір Качмарек запевнив, що наступного року на працівників чекають нові замовлення та багато роботи, а відтак, штат працівників значно збільшиться.

«У новому році буде більше роботи, більше руху, тому запрошую усіх до праці. Також запрошую рекомендувати роботу на «Кромберг» своїм знайомим. Роботи буде дійсно багато», — підсумував Славомір Качмарек.

Читайте також: Луцьким школярам показали «внутрішню кухню» «Кромберг енд Шуберт»
































 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024