Луцьким школярам показали «внутрішню кухню» «Кромберг енд Шуберт»

13 Грудня 2018, 17:37
3526

У рамках проекту «День професії» учні спеціалізованої школи №1 відвідали одне з найбільших луцьких підприємств «Кромберг енд Шуберт».

Захід відбувся у середу, 12 грудня за ініціативи Громадянського Руху «СВІДОМІ» та РЦ «Промінь», — пише Волинь24.

«День професії» — це соціальний проект, який спрямований свідомо стимулювати молодь обирати майбутню професію, аби успішно розвиватися, змінювати себе та місто. Важливість заходу у тому, що старшокласник повністю потрапляє у середовище однодумців, професіоналів та знавців своєї справи.

Координатор проекту Христина Назар впевнена, що кожен учасник проекту, познайомившись з особливостями виробничого процесу, став на крок ближчим до своєї професії. 

«День професії» набирає обертів, і сьогодні ми з учнями Луцької школи №1 відвідали підприємство світового масштабу – «Кромберг енд Шуберт». Завдяки цьому пректу, учні знайомляться з бажаними спеціальностями у реальному житті. Мають можливість поспілкуватись з кращими працівниками відповідних професій, таким чином, вступаючи у ВИШ, знають на чому зосередити свою увагу, аби згодом стати професіоналом. 

Залишу трішки інтриги та не буду називати, куди саме ми помандруємо наступного разу. Та попереду в рамках проекту, який реалізовується Громадянським Рухом «СВІДОМІ» та РЦ «Промінь», наших учасників однозначно чекає багато корисних зустрічей, цікавих пропозицій, які вже з нового року ми реалізовуватимемо і розкриватимемо занавісу соціально-відповідальних, передових підприємств на зразок «Кромберг енд Шуберт», — каже Христина.

Додамо, що на «Kromberg&Schubert» учням провели презентацію, у якій розповіли про переваги роботи на заводі. Розповіли, що цінують ініціативних працівників з лідерськими якостями. Також компанія проводить постійні навчання для працівників та організовує поїздки за кордон.

Опісля школярам провели екскурсію на виробництво, де вони поринули у процес виготовлення, ставили запитання та уважно слухали розповідь провідного спеціаліста масштабного підприємства.

Як це було, дивіться на фото.

Читайте також: Андрій Покровський розповів, що б робив, якби став мером Луцька























 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром