У Луцьку шили іграшки, аби допомогти онкохворим дітям

03 Грудня 2018, 09:38
2602

У Луцьку шили ялинкові прикраси із фетру.

Майтер-клас відбувся в рамках благодійної акції «Тепла іграшка надії» у перший день зими, 1 грудня, у дитячому розважальному центрі FigliMigli, – повідомляють організатори.

«Допомагати іншим – просто», – переконані організатори благодійної акції «Тепла іграшка надії», яка відбувається у Луцьку вже п’ятий рік поспіль.

Тож у рамках проекту відбувається чимало заходів, зокрема 1 грудня майстриня Руслана Цибуліна навчала дітей та їхніх батьків шити іграшки з фетру. «Символ наступного, 2019 року – свинка, тож саме цих тварин й шли задля благодійності. Майстриня традиційно підтримує благодійну акцію, проводячи такі заняття», – йдеться в повідомленні.

Вже другий рік поспіль генеральним партнером «Теплої іграшки надії» є торгово-розважальний центр «ПортCity». Саме тут 15 грудня й відбудеться ярмарок та святковий концерт вихованців Палацу учнівської молоді.

Усі виручені кошти організатори передадуть у Благодійний фонд «СТОПРАК», який опікується онкохворими дітками.

Прийшла на майстерку у FigliMigli й президент фонду Марія Адамчук з донечкою Анею. «Для нас – це одна з найдобріших акцій. Адже до неї долучаються сотні людей, шиючи чи купуючи теплі іграшки. Тому приємно й самим створити новорічний настрій та разом з малечею виготовити прикрасу на ялинку», – додає вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як долучитися до акції «Тепла іграшка надії»: поради лучанам
















Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром