400 тисяч з міської казни виділять на «Спартак»

21 Липня 2016, 17:58
1774

Аби виплатити заробітну плату тренерам, які працюють у Волинському обласному фізкультурно-спортивному товаристві «Спартак» з міського бюджету виділять 400 тисяч гривень. 

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у четвер, 21 липня.

Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця зауважив, що заклад виконує ту ж саму роботу,  що й міські ДЮСШ. Крім того,  діти, які навчаються там, мають високі досягнення.

Нагадаємо, що чотири спортсмени, яких готували у Фізкультурно-спортивному товаристві «Спартак», поїдуть представляти Україну на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Депутати підтримати пропозицію виділити гроші та заробітну плату тренерів, проте зауважили, що питання з спортивною школою варто вирішувати, адже вона не є комунальним майном.

Депутат Ігор Поліщук нагадав, що приміщення знаходиться у вкрай поганому стані,  а згодом може стати взагалі непридатним для занять. Тому він порадив заступнику мера наголосити про це представникам організації,  які відмовилися передати приміщення на баланс міста. Депутат переконаний, що зараз приміщення врятувати ще не пізно.

Нагадаємо, що раніше школа, засновником якої є громадська організація, фінансувалася з державного бюджету за кошти фонду соціального страхування. Проте в 2015 році фінансування припинилося.

Коментарі
21 Липня 2016, 23:31
парадокс приміщеня киівське а гроші платить луцьк нонсенс читайте закони пани депутати
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024