Старенький легковик і новенька хата: 5 фактів про «ще одного» радника міського голови Анатолія Миронюка

20 Січня 2018, 10:18
Анатолій Миронюк 7115
Анатолій Миронюк

Ще один радник з’явився у Луцького міського голови на початку січня цього року. Зважаючи на те, що сам міський голова у Луцька поки не з’явився, ситуація викликала подив та нерозуміння у багатьох лучан.

Тепер виконувачу обов’язків міського голови Григорію Пустовіту важливі поради даватиме колишній начальник управління транспорту і зв’язку Анатолій Миронюк.

Журналісти Району зібрали для Вас 5 цікавих фактів, які допоможуть дізнатися більше про нового радника.

Робота в управлінні транспорту

Очільником одного зі структурних підрозділів міської ради Анатолій Миронюк працював з 2013 року. За час його керівництва управління транспорту міста спіткала криза. Стосунки між владою і перевізниками, а також між перевізниками і лучанами значно погіршилися. Вартість проїзду у маршрутках міста зросла, а якість пасажирських перевезень залишилася незмінною.

Петиція про звільнення

За час роботи в управлінні начальник приймав сотні скарг на перевезення у громадському транспорті від лучан. На деякі з них влада реагувала. Деякі проблеми залишилися нерозв’язаними.

У березні 2017-го лучанин Петро Лозика зареєстрував петицію про звільнення Анатолія Миронюка із займаної посади у зв’язку з тим, що він нібито не може стабілізувати ситуацію з громадським транспортом у місті та налагодити співпрацю між перевізниками і громадою.

Набрала така пропозиція всього 55 голосів.

Стареньке авто

Серед доходів за 2016-й підприємець задекларував тільки свою зарплатню в управлінні транспорту міста, зарплатню дружини і стипендію сина.

У декларації також ідеться, що чиновник їздить на старенькій «Славуті» 2004 року випуску, його дружина – на ВАЗі «Калина» 2009-го, а син – на автомобілі «Шкода Октавія» 2012-го.

Новенька хата

У декларації також ідеться про те, що чиновник володіє 9 сотками землі у селі Прилуцьке Ківерцівського району. Також у спільній власності Анатолія Миронюка, його дружини, сина та таємничого «громадянина Миронюка Павла Анатолійовича», якого декларант оминув увагою, заповнюючи документ, є квартира у Луцьку площею 65,5 квадратних метрів, а також недобудована хата у селі Прилуцьке площею 188 квадратних метрів.

Кількасоттисячний пантеон

Про релігійні переконання Анатолія Миронюка журналістам поки нічого не відомо, однак, на якого «бога» молиться (чи то пак молився) чиновник, він розповів у одному з інтерв’ю.

«Коли пасажир заходить до мене в кабінет, то перше, що я роблю – піднімаюся. Бо для мене він – бог, я для нього працюю», – палко відповідав колишній посадовець на питання журналістів про скарги лучан на якість перевезення у місті.

Чи змінився пантеон Анатолія Миронюка з часу, відколи він не очолює управління транспорту – ніхто не знає. 

Людмила РОСПОПА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024