Дана Новарчук вирішила встановити на КП «Ласка» пропускний режим

02 Серпня 2017, 13:45
2071

На комунальному підприємстві «Ласка» встановили пропускний режим, і потрапити на територію можна лише після попередньої домовленості.

Про це 2 серпня заявила директор КП Богдана Новарчук під час засідання виконавчого комітету Луцьради, повідомляє ІА Волинські новини.

Під час її звіту член виконкому Валерій Корпач поцікавився, чому вона допускає на територію невідомих людей, зауваживши, що бачив Інтернеті відео, «коли в операційній знаходилися невідомі люди у нетверезому стані».

Зі слів Дани Новарчук, це були провокатори, які більше на територію КП не потраплять.

«...через цих «зоотерористів» нам довелося запровадити чіткий режим пропуску на територію, згідно з попередньою домовленістю. Посторонні тепер не зможуть до нас заходити, хоча через це нам стало важче працювати з волонтерами», – пожалілась Новарчук.

Вона додала, що цього року має намір запустити ще два нових проекти: один стосуватиметься реабілітації людей з особливими потребами, інший – встановлення крематорій на міському  кладовищі, де спалюватимуть біовідходи.

Читайте також: Занести до ветклініки незареєстровану тварину буде не так просто

Нагадаємо, волонтери та зоозахисники неодноразово вимагали звільнити керівника КП «Ласки». Відповідні петиції були написані 9 червня і 10 липня.

Також волонтери заявляли, що керівник підприємства Дана Новарчук не обліковує усі благодійні кошти, а частину переводить у громадську організацію «Волинське товариство захисту тварин», яку очолює. За цими фактами тривають перевірки.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024