Лучанка подала петицію-рецидив з проханням звільнити директорку КП «Ласка»

14 Липня 2017, 22:20
3950 Джерело: ВолиньPost

Мешканка обласного центру також просить звільнити інших недбалих працівників, влаштувати повну перевірку закладу та створити слідчу раду з питання захисту тварин у притулках Луцька.

Така петиція авторства Діани Абрамової з'явилась на сайті ЄСМП 10 липня.

Нагадаємо, що раніше петицію з подібним змістом, вимогою звільнити з посади директора КП «Ласка» Богдану Новарчук, 9 червня уже подавала лучанка Юлія Сухоставська.

За словами лучанки, за 2017 рік було чимало скандалів, які пов'язані з халатним ставленням Богдани Новарчук до власних посадових обов'язків. 

«Неодноразово волонтери спостерігали жахливі умови утримання тварин. Пропри те, що виділяються кошти з бютжету, попри фінансову допомогу волонтерів стан КП «Ласка» - жахливий! Повна антисанітарія, жодного розділення між хворими та здоровими тваринами та відсутність чітких звітностей про витрачені та отримані кошти, тварини не облікуються, також є підозра, що навіть не лікуються, оскільки хворих тварин чимало», – йдеться у петиції.

Тож жінка просить провести повну позапланову  перевірку заклладу, перевірити усі звітності, стан притулку, стан тварин, співвіднести те, скільки коштів вклали в притулок державою та волонтерами з його теперішнім станом, зробити висновки, знайти винних та покарати недбалих працівників згідно кримінального та адміністративного кодексів України.  

Вона зазначила, що мешканці Луцька вже неодноразово звертались з таким проханням, однак винні так і не покарані, що на її думку, говорить прокорупцію та використання повноважень у власних цілях серед членів Луцької міської ради. 

До того ж пані Діана вимагає створити слідчу раду з питання захисту тварин у притулках Луцька, яка буде займатись перевіркою стану тварин та безпосередньо притулку або притулків у місті, а в разі виявлення антисанітарії, великої кількості хворих тварин, які не поміщені під карантин та яких не лікують, поганих умов утримування тварин та інших факторів, які можуть нанести шкоду життю або здоров'ю тварин та людей, буде виявляти причини таких факторів та винних.  Вона вважає, що таку перевірку треба проводити щомісяці, а до слідчої ради включити волонтерів, захисників тварин та предствника міської ради або представника поліції, які в разі порушень та виявлення халатних працівників, зможуть притягти їх до відповідальності.

Відтак, Діана Абрамова висунула такі вимоги:

1. Звільнити з посади Богдану Новарчук та інших недбалих працівників; 
2. Влаштувати тотальну перевірку КП «Ласка»; 
3. Створити слідчу раду з питання захисту тварин у притулках м.Луцьк, яка займатиметься перевіркою стану притулку та тварин. 

Зазначимо, що станом на 14 липня петицію підписали 51 особа з 300 необхідних, а до кінця збору підписів залишилось 10 днів.

Читайте такожДиректора КП «Ласка» вимагають звільнити

Коментарі
18 Липня 2017, 10:36
Немедленно уволить! Преступница и аферистка!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром