Бандери: на місці фруктового саду планують облаштувати сквер, але містянам про це не кажуть

18 Липня 2017, 18:44
2724

На прибудинковій території у центральній частині обласного центру Волині комунальники знищують фруктрові дерева, які росли там протягом багатьох років.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Олександр Пілюк.

«Був фруктовий сад – немає»,  – написав лучанин про фруктові дерева, що росли між будинками №№ 11 і 13 на вулиці Степана Бандери у Луцьку.

У коментарях користувачі соцмережі – місцеві мешканці – висловили своє незадоволення тим, що дерева зрізають, а що буде на цьому місці – незрозуміло.

Читайте також: Двір на Грушевского зараз нагадує Берлін у травні 1945 року




Втім, вже за декілька годин лучанин  Ігор Алексєєв спромігся зв'язатися із забудовником і з'ясувати, що ж там планують побудувати. Тим, що йому вдалося взнати, чоловік поділився на своїй сторінці у Facebook.

«Роботи проводять на замовлення управління ЖКГ міста, усі необхідні документи ніби є, єдине, що я особисто не зовсім зрозумів з наданого плану реконструкції, це чи розглядалась можливість збереження існуючих дерев й адаптування їх до плану?», – написав він.

Зокрема, лучанин написав про те, що він переконаний, що ці дерева можна зберегти.

Загалом, зазначив він, ідея облаштувати на місці «дикого» саду сквер й цивілізовані пандуси для колясок особисто йому сподобалась, але, зауважив він, справа в тім, що «жителі сусідніх будинків не мають жодного поняття хто, що, й навіщо робить»,

Тож він порадив функціонерам міськради й зокрема замовнику робіт проводити «хоч якусь роз'яснювальну роботу» серед населення та облаштувати стенд з планом й проектом реконструкції.

Читайте також: Замкова: стару будівлю перетворюють на бутафорію

То того ж, лучанин поділився світлиною плану реконструкції цієї ділянки, який надав йому підрядник:




 

 

 

Коментарі
19 Липня 2017, 00:12
Старі великі дерева просто необхідно зрізувати, щоб під час бурі не трапилася біда. У центральному парку замість старих зрізаних дерев уже підросли молоденькі.
19 Липня 2017, 21:56
Правильно.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024