Двір на Грушевского зараз нагадує Берлін у травні 1945 року, – соцмережі

13 Липня 2017, 08:11
3167

Мешканець обласного центру Волині висловив своє незадоволення тим, як проводиться ремонт прибудинкових терторій в одному з районів міста.

Своїми думками з цього приводу поділився на сторінці Збережемо древній Луцьк місцевий мешканець Ілля Сметанін.

Він зауважив, що про стан ремонтних робіт у центрі міста влада регулярно доповідає, ще й так, що «аж душа співає і радіє».

Втім, зауважив автор допису, якщо зайти трохи подалі від центру, туди, де немає туристичних маршрутів, то можна спостерігати  дещо іншу картину.

Для прикладу, чоловік вказав на двір між будинками № 23 і 25 на проспекті Грушевського: «Вирубана частина фруктового палісадника явно під чергову автомобільну парковку, двір втратив частину свого озеленення, яке влітку давало тінь і прохолоду мешканцям цих будинків, і по своїй "європейськості" зараз нагадує Берлін у травні 1945 року».

Він зауважив, що діти тут ризикують «впасти і переламати ноги», просто бігаючи і граючись.

«А чи на законних підставах проводяться ці роботи? Чи є відповідні документи та дозволи міськради?», – поцікавився лучанин, звертаючись персонально до заступника міського голови Ігоря Поліщука.

Читайте також: Замкова: стару будівлю перетворюють на бутафорію, – соцмережі





 

Коментарі
13 Липня 2017, 11:35
Що за люди? Не ремонтують -погано,Ремонтують -погано....проглядається саботаж роботи...
13 Липня 2017, 12:00
звичайно під парковку, а як бути коли кількість автомобілів зростає, а ставити їх немає куди. Хрущовки не розраховувалися на таку кількість власників авто. Автор поста дуже обмежена людина, в якого самого немає авто.
13 Липня 2017, 13:00
Наскільки знаю,то всі види робіт по дворових територіях погоджуються з мешканцями.Як правило за Берліном побачимо з часом Париж.Добре,що робиться,молодці хлопці !!!<br/>А пан Ілля мабуть за своє життя ремонту у себе в квартирі не робив ніколи.А тут те саме ,- тільки в значно більшому масштабі.
13 Липня 2017, 19:27
От цікаво - а як по іншому зробити ремонт двору? треба і порити і щебню насипати. Можна обурюватись, якщо такий безлад стоїть місяцями.
13 Липня 2017, 21:05
Собака гавкає-караван ІДЕ!!!!
14 Липня 2017, 00:22
Почали дорожники працювати у понеділок.а роботи переробили вже багато.Судячи по тому,що бачимо ,як вони працюють,то безладу швидко прийде кінець.Удачі Вам ! Надіємось ,що всі залишимось задоволені благоустроєм !!!
14 Липня 2017, 01:41
Ці Сметаніни понаучувались ''а чи є документи?,,''а чи на законних підставах?''-ХТО ТИ ТАКЕ?Що лізеш в чужі справи???Задовбали своіми понтами!Бидло саме справжнє.
16 Липня 2017, 03:26
Я, як мешканка одного з будинків, заявляю - нічього там страшного нема, діти ноги і руки не ламають, ті дерева, що вирвали були аварійні і слава Богу, що їх немає більше. Дякуємо робітникам, адже роботу вони виконують швидко і сподіваюсь якісно. <br/>А пану Сметаніну скажу одне: Вам напевно не роблять такого ремонту в дворі? Того й вчепилися?
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром