Хтo буде секретарем, має вирішити міська рада, – Пoліщук

06 Червня 2017, 11:34
2028

У Луцькраді можуть провести позачергову сесію, аби вирішити, хто ж буде секретарем ради.

Таку заяву зробив журналістам в.о міського голови Ігор Поліщук у вівторок, 6 червня.

Він зазначив, що теперішня ситуація дещо незрозуміла, адже повного викладу рішення суду ще немає. Нагадаємо, 2 червня суд постановив скасувати рішення міської ради про усунення Юлії Вусенко з посади секретаря Луцькради. Проте про іншу вимогу Вусенко – скасувати рішення ради, яким Поліщука призначили секретарем, не сказали ні слова.

Поліщук переконаний, що міська рада має вирішувати, кому ж бути секретарем, тому він анонсував можливе проведення позачергової сесії Луцькради.

«Якщо буде лист від виконавчої служби, звичайно, ми будемо його виконувати, але слід зауважити, що поновлення на виборній посаді залежить від голосування депутатів на сесії», - сказав посадовець.

До слова, Юлія Вусенко пообіцяла прийти на роботу як секретар вже сьогодні, 6 червня, і першочергово взятися за вибори мера міста.

Нагадаємо, що з самого ранку чоловіки спортивної зовнішності, які називають себе просто «громадянами України», патрулюють територію біля міськради. Також «охорону» помітили і біля кабінету секретаря.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром