Суд поновив Юлію Вусенко на посаді секретаря Луцькради

02 Червня 2017, 14:35
3919

Суд постановив скасувати рішення міської ради про усунення Юлії Вусенко з посади секретаря Луцькради.

Про це повідомляє видання ВолиньPost.

Сьогодні, 2 червня, суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук задовольнила позов Юлії Вусенко до міськради частково, зокрема, постановила скасувати розпорядження про усунення її з посади секретаря міськради.

Поновити Вусенко мають з 16 березня та допустити негайне виконання постанови в частині поновлення Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради. В решті позивних вимог відмовили.

Також суддя повідомила, що постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку не було подано. У раз подання такої скарги постанова, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови від відкриття апеляційного провадження або набрання законної сили рішення за наслідком апеляційного провадженя. 

До слова, на засідання не з'явилися відповідачі Григорій Пустовіт, представник Луцькради Олександр Рачков та третя сторона Ігор Поліщук. Натомість у засіданні були присутні їх представники.

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради проголосували за дострокове припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко 15 березня 2017 року.

В той же час, Юлія Вусенко заявляла, що розпорядження про звільнення було видане Луцькою міською радою 20 березня, натомість запис у трудовій книжці заступник міського голови Юрій Вербич здійснив ще 15.03.2017. Окрім того, Вусенко стверджвала, що згідно до іншого розпорядження, 16 березня вона ще перебувала у відрядженні у місті Києві, як секретар ради.

 

Коментарі
02 Червня 2017, 19:18
По ходу сьогодні в Луцьку надвечір буде СМЕРДІТИ....В деяких пукани порвуться ...::))))
03 Червня 2017, 00:02
Я бачу вже рвуться у ВАС пукани від не зрозумілої поки радості! новина є новиною і це факт, але запасіться поп-корном, бо це тільки початок! Те що суд прийняв рішення на користь Вусенко, це ще нічого не означає, це просто розігріває боротьбу! А писаки кожної газети підкотрольної комусь будуть писати різні тексти які їм кажуть і за які проплачено! Не будьте клоунами, майте свою думку! Вусенко ніхто і звати її ніяк, на смерті людини зловила нібито вийграшну лоторейку, і хоче на цьому зробити карєру, а на саме місто так як і її чоловіку пофіг - це вже лірика!
03 Червня 2017, 15:42
Вусенко до простих людей відноситься зверхньо, вирішувати їхні проблеми проблеми не буде. А от шкоду чинити, хабарі брати це її. А шеф зі Львова прикаже, так ще й Луцьк сміттям завалить.
05 Червня 2017, 10:40
а ви вжe встигли засмeрдіти Луцьк, нащо вам тe сміття.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром