Люди з нашого району: Юлія Мальчевська, контролер в «СКФ Україна»

02 Листопада 2016, 17:49
5478

45-річна працівниця колишнього підшипникового заводу розповіла про умови роботи на підприємстві та поділилася тим, куди хотіла б переїхати з рідного ЛПЗ, якби мала змогу.

Район.Луцьк пропонує вашій увазі тринадцяту учасницю нашого фотопроекту Юлію Мальчевську, яка уже протягом 27 років живе і працює у мікрорайоні ЛПЗ.


 

***

Народилася на Ковельщині. Навчалася в профтехучилищі №9. В районі ЛПЗ мешкаю з 1989 року. До роботи добиратися дуже зручно, бо це недалеко від дому.

***

Працюю за професією – контролером в «СКФ Україна». Робота цікава, подобається. Багато сусідів також працюють зі мною. Таких підприємств у Волинській області можна перерахувати на пальцях. Мало де є так, щоб і зарплата була хороша, і вчасно її платили.

***

Та і у цьому мікрорайоні жити подобається. Тут дуже багато зелених насаджень. Хотілося б, звісно, щоб вони були більш окультурені, бо трохи мало уваги цьому приділяють. Адже там і бур’янами все заросло, і лавок немає, освітлення.

***

От якихось культурних місць у нашому мікрорайоні немає. Крім барів і піти немає куди. Було б добре, якби було щось цікаве, що можна було б відвідати і нікуди для цього не їхати.

***

Якби запропонували кудись переїхати, то я б розглянула варіанти. Мені, наприклад, подобаються новобудови у 55-му мікрорайоні і приватний сектор на Рівненській, як виїжджати з Луцька.


 

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Читайте також: Люди з нашого району: Олена Вітюк, продавчиня на ринку на ЛПЗ

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром