Центр: під час руху загорівся тролейбус

29 Липня 2016, 10:37
1884

У Луцьку загорівся тролейбус, що рухався за маршрутом №1. Інцидент трапився неподалік від кінотеатру «Промінь», 28 липня, близько 14:00.

Про це Інформаційне агентство Волинські Новини повідомили пасажири цього ж тролейбуса.

Зі слів лучанки Оксани Ч., яка на момент виникнення надзвичайної ситуації перебувала у салоні електротранспорту разом з двома дітьми, близько 14:15 пасажири почули звук, схожий на постріл. Після цього салон тролейбуса наповнився густим та їдким димом.

Тролейбус зупинили у екстреному порядку навпроти повороту на вулицю Яровиця, не доїхавши до зупинки громадського транспорту.

«Водій закричав пасажирам щоб ті виходили, оскільки сам не знав, що відбувається. Я вискочила з транспортного засобу, вхопивши за руки двох діток. Я не знаю, чим закінчився інцидент, оскільки водій від пропозиції небайдужих лучан викликати пожежну службу категорично відмовився. Сказав, що уже зробив відповідний виклик «по своєму зв’язку», - каже лучанка. 

До слова, це вже не перший випадок загоряння тролейбусів під час руху. Такий самий інцидент стався у травні на тому ж тролейбусному маршруті. Що струбувало пасажирів, у тролейбусі не було вогнегасника. Водій водій заливав місце займання півторалітровими пластиковими пляшками з водою.

Фото - з інциденту за 12 травня 2016 року



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром