Тролейбус загорівся на ходу

12 Травня 2016, 10:26
2354

Густий дим і різкий запах горілого налякав пасажирів, які їхали в тролейбусі №1, про що вони повідомили водія. Як з'ясувалося, виникла пожежа.

Це трапилося під час руху тролейбуса, незадовго до зупинки навпроти медичного коледжу. На зупинці пасажирів евакуювали. Про це ІА Волинські Новини повідомили свідки пожежі, яка сталася сьогодні, близько 9:30.

Дим ішов від заднього колеса тролейбуса. Причина займання наразі невідома, але, як розповіли очевидці, ймовірно, горіла електропроводка.

Що струбувало пасажирів, у тролейбусі не було вогнегасника. Водій водій заливав місце займання півторалітровими пластиковими пляшками з водою.

Поспілкувавшись з водіями, кореспонденти ІА Волинські Новини з’ясували, що це один із тролейбусів, які були закуплені в Польщі. Нагадаємо, попри оптимістичні сподівання, придбані у Польщі тролейбуси часто ламалися та відставали від графіка руху.

Польські тролейбуси, коли їх доставили до Луцька, були обладнані вогнегасниками, однак після закінчення терміну придатності ЛПЕ не забезпечило транспорт новими вогнегасниками.






 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром