Архів новин за 27 Лютого 2018

23:02
На ринку 40-го кварталу в кіоску №1 продавчиня торгувала алкогольною продукцією з 22:00 по 8:00.
22:02
Очільник «Національного копусу» на Волині Андрій Д`яченко разом з іншими активістами перевірив походження палива на волинських заправках.
21:02
З настанням холодів журналісти Район.Луцьк вирішили пройтися пунктами обігріву у місті, аби дізнатися, де ховаються від морозу луцькі безхатьки.
20:02
У Луцьку на автозаправній станції, що входить до мережі «Укрнафта» у сертифікаті, що підтверджує якість дизельного палива вказано, що його закупили в Росії.
19:02
У книгарні «Є» проведуть лекцію журналіста й краєзнавця Олександра Котиса «Палаци Волині. Європа, яку ми забули».
19:02
У місті облаштують 30 сміттєвих майданчиків, на яких розмістять по чотири сортувальних контейнери.
18:02
З нагоди 147-річниці від дня народження Лесі Українки в луцькій центральній міській бібліотеці для дорослих презентують виставку «Високе світло імені та слова».
17:02
Запальні танці в мoрoз на вулиці Рівненській влаштувала лучанка Наталія Крoль, яка виявилась прoфесійнoю «бальницею».
16:02
Медики перевірили стан дотримання санітарних норм персоналом дитячого садочка в обласному центрі Волині після того, як там захворіло більше десяти дітей.
16:02
У Рокинівському навчально-виховному комплексі у понеділок, 26 лютого, провели другий етап конкурсу юних читців поезії Тараса Шевченка.
16:02
У Луцьку відбудеться тренінг під назвою «Молодіжний проект: від ідеї до реалізації», на якому всіх охочих навчать правильно і результативно писати проекти.
15:02
У луцькому Центрі надання адмінпослуг з’явилася нова функція – мoжнa зaрeєструвaти собаку.
15:02
До влади обласного центру звернулись із закликом не відбирати у молодих лучан мрію про McDonald`s у сво'му місті.
15:02
Наближається Міжнародний жіночий день. Ви ще не вирішили, чим потішити свою прекрасну половинку? Можливо, замовили квіти, чи інші оригінальні подарунки?
14:02
Зараз Гнідава – це житловий район міста Луцька, який розташований у південній частині обласного центру. Проте, так було не завжди. Раніше Гнідава була приміським селом, яке довгий час виконувало господарські повинності на Луцький замок.
14:02
У кінотеатрі «PremierCity» завершується неймовірна акці: придбавши квиток у кіно до кінця лютого глядач може отримати знижку на попкорн та інші снеки.
13:02
У Луцьку розглянули скаргу щодо Павла Лозовського, якого, на думку адвокатів області, незаконно та безпідставно затримали вдруге. А також прослухали клопотання старшого слідчого відділу прокуратури Волинської області щодо зміни запобіжного заходу затриманому.
13:02
Лучан та їх родини кличуть провести незабутній сімейний день у ресторації Nester-House на Світязі.
13:02
У більшості чвертьфінальних пар плей-офф чемпіонату Волині з футзалу півфіналісти у своїх дивізіонах визначилися за два матчі, однак можна не сумніватися – «заруби» у кожній з них були ще ті!
13:02
Вже з 1 березня у Луцькій міській раді планують впровадити пропускний режим, тож відвідувачі зможуть заходити до мерії лише за перепустками. Така новація викликала подивування жителів міста, мовляв, виникає враження ніби влада хоче «відгородитися від людей».
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024