Пацієнти знають, за що платять: як працює луцька стоматологія «Joker smile»

05 Квітня 2021, 12:00
Стоматологічна клініка «Joker smile» 13278
Стоматологічна клініка «Joker smile»

Ідеальна стерилізація, відвертість із клієнтами, гарантія на надані послуги – таких принципів роботи дотримуються у стоматологічній клініці «Joker smile», що на вулиці Огієнка, 1 в Луцьку.

Медичний заклад запрацював менш як два місяці тому. Клініку заснував Вячеслав Дунець із дружиною Тетяною.

До того, як започаткувати власну справу, Вячеслав Вікторович працював лікарем-стоматологом у державній клініці. 

Нині чоловік посаду головного лікаря у власній клініці поєднує з роботою стоматолога. Пані Тетяна взяла на себе роль адміністратора – саме вона привітною посмішкою зустрічає клієнтів на рецепції.


 

У «Joker» працюють не лише з дорослими, а й з дітьми.

Журналісти інтернет-видання Район.Медицина навідалися у стоматологічну клініку, аби поцікавитися, які послуги тут надають та як шукають підхід до маленьких пацієнтів.

Ця стоматологія має досить «впізнавану» локацію. Медзаклад розташований одразу біля історичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки. 


 

Вхід у клініку обладнаний пандусом для клієнтів з обмеженими можливостями. В середині заклад досить компактний. В приміщенні – хороший ремонт, сучасне обладнання, а персонал – привітний до відвідувачів.

Особливу увагу тут приділяють стерилізації обладнання та інструментів. Звісно, дотримуються й протиепідемічних заходів.


 

Попри те, що колектив клініки не великий, обов’язки між працівниками чітко розподілені. В медичному закладі працюють два стоматологи, два асистенти та адміністратор.

«Спектр послуг у нашій клініці досить широкий. Надаємо терапевтичні послуги, ортопедичні та хірургічні різного рівня складності. Приємно тішить те, що колектив прагне розвитку, постійно пропонують щось нове», – розповідає Вячеслав Дунець.

«Ціни в нашій клініці відповідають ринку та якості. Оскільки обладнання та матеріали – лише високої якості», – зауважує Вячеслав Дунець.

Маленьких пацієнтів у цій клініці обслуговує стоматолог Наталія Юріївна Дігільова. Лікарка зізнається, до кожної дитини доводиться шукати індивідуальний підхід.


 

«У перше відвідування ми не рекомендуємо приступати до лікування. Зазвичай, це – візит-знайомство. Для дітей я просто Наташа, подруга. Ми з малечею говоримо, показуємо їм свої робочі девайси, катаємо на кріслі… Якщо дитина спокійно реагує на шум наконечників, можемо 100% з нею співпрацювати», – каже лікар Наталія Юріївна.

Аби під час візиту діти були сконцентровані на лікарю, батьки зазвичай залишаються у коридорі. Проте, в будь-який момент вони можуть перевірити, як проходить прийом.


 

«У кабінеті є камери, тож за бажанням батьки можуть спостерігати за тим, як поводяться із їхніми дітьми», – наголошує головний лікар медзакладу.

Працюючи з пацієнтами, лікарі стоматології керуються принципом – не нашкодити.

«Ми описуємо пацієнту реальний стан його ротової порожнини. На консультації помітно, чи довіряє пацієнт лікарю і чи буде він лікуватися саме в нього. За бажанням  відвідувачів, готові показати нашу стерилізаційну. Стерилізації в нашій клініці приділяється особлива увага, адже цим ми страхуємо як пацієнтів, так і себе. В'ячеслав Вікторович та Тетяна Михайлівна створили досить хороші умови, мені не соромно тут працювати та запрошувати на лікування зубів свої близьких», – наголошує стоматолог Наталія Дігільова.

Вячеслав Дунець каже: відвідувачі його клініки знають, що тут їм гарантують хороший результат. В медичному закладі ведуть фотопротокол для самоконтролю лікаря та звітування перед пацієнтом. 


 

Гарантією є схвальні відгуки відвідувачів. Стоматологія «Joker smile» працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 20:00. У суботу графік скорочений – з 9:00 до 15:00. Записатися на прийом можна за телефоном 098-00-23-870. Більше інформації про клініку можна дізнатися на особистих сторінка Вячеслава Дунця в соцмережах Фейсбук та Інстаграм. 















 

Марія МАРТИНЮК

Фото Ірини КАБАНОВОЇ

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром