Як вибрати якісну бруківку: поради фахівців компанії Le Bruk

29 Липня 2019, 15:14
3154

Сотні і тисячі років тому перші дороги у світі викладали бруківкою. Кам’яне покриття виявилось настільки надійним, що збереглося до наших часів. А промислове виробництво тротуарної плитки до хороших технічних характеристик – міцності і витривалості, додало й естетичну складову. Бруківка, виготовлена на заводах – одного розміру, що дозволило робити дороги та тротуари рівними. 

І все ж справді естетична і гарна бруківка – це вже історія наших днів. Донині вулиці мостили сірою й одноманітною плиткою, а зараз – широкий вибір і розмірів, і оригінальної форми, і кольорів. Настільки широкий, що деколи важко визначитись без допомоги спеціаліста, яка ж бруківка найкраще підійде для вашого двору чи тротуару поруч із оселею. Про це пише Перший.

Ми поспілкувалися з представниками луцького виробника бруківки – компанії Le Bruk і склали ретельний перелік різних видів плитки, вказавши особливості кожного.

«ЛЯ БРУК»

Фірмова бруківка «Ля Брук» ідеально підходить для подвір’я і пішохідних доріжок, але не проїжджої частини, де жвавий рух транспорту.

Форма: прямокутна, чотирьох різних розмірів: 12х12, 18х12, 24х12, 30х12 сантиметрів. Товщина – 4 сантиметри.

Ціна: сіра – 205 грн/м2, кольорова – 222 грн/м2.

Бруківка «Ля Брук»
Бруківка «Ля Брук»



Як правильно обрати бруківку? На що впливає товщина і форма плитки? Чим класична відрізняється від дизайнерської? Читайте детальні поради спеціаліста – за посиланням.

«НОСТАЛІТ»

Підходить для мощення прибудинкової території, доріжок у парках і скверах та навіть автостоянок. Своїми хорошими експлуатаційними якостями цей матеріал для мощення завдячує каменю, з якого він виготовляється. Це найміцніші та найтвердіші природні матеріали: граніт, базальт, гнейс. «Носталіт» – естетична і практична бруківка, яку доцільно використовувати для облаштування будь-якої території.

Форма: нетипова, знизу – прямокутна, а вгорі – овальна зі «зрізаними» краями. Плитка є трьох розмірів: 9х12, 12х12 та 18х12 сантиметрів. Усі ці розміри використовуються одночасно, чим створюють оригінальний візерунок.

Ціна (стандарна): сіра – 205 грн/м2, класичні кольори: червона, чорна, оливкова – 222 грн/м2, інші кольори – 285 грн/м2.

Увага!!! До кінця липня діє акція на бруківку «Носталіт». Вартість ста квадратів сірої плитки – 159 грн/м2. Читайте більше про знижки – за посиланням.

Бруківка «Носталіт»
Бруківка «Носталіт»








«ЦЕГЛИНКА»

 

Універсальна бруківка, що підходить, як для пішохідних, так і транспортних зон. Без проблем витримує вантажний транспорт.

Проста і строга форма дає можливість для величезної кількості варіантів викладки, а великий вибір кольорів додає до цього ще й змогу створювати орнаменти у модерному чи народному стилі. Саме ця бруківка покликала до життя новий тренд у вимощенні громадських площ українських міст — так звану «вишиванку». 

Форма: Складається з однакових прямокутників розміром 20х10 сантиметрів. Її товщина – 6 сантиметрів.

Ціна: сіра – 225 грн/м2, кольорова – 248 грн/м2.

Бруківка «Цеглинка»
Бруківка «Цеглинка»

«ДУО»

Оригінальна бруківка «Дуо» – нова серед продукції компанії Le Bruk. Підходить і для пішохідних зон, і для транспортних

Форма: складається із двох прямокутників різних розмірів: 16х16 і 16х24 сантиметри. Її товщина – 6 сантиметрів.

Ціна: сіра – 225 грн/м2, кольорова – 248 грн/м2.

Бруківка «Дуо»
Бруківка «Дуо»




«КВАДРАТ»

Бруківка «Квадрат» найкраще підходить для тротуарів та пішохідних зон. Через велику площу плитки, вона менш міцна, ніж «Цеглинка», тому не варто нею мостити дороги з інтенсивним рухом транспорту. 

Форма: квадрати розміром 40х40 сантиметрів. Товщина – 6 сантиметрів.

Ціна: сіра – 225 грн/м2, кольорова – 248 грн/м2.

Уже ніхто не сперечається: бруківка – безумовно краща за асфальтове покриття. Чому? Читайте роз’яснення експертів.

Бруківка «Квадрат»
Бруківка «Квадрат»

«ПІКСЕЛЬ»

Ідеальна бруківка для тротуарів і пішохідних зон. Завдяки відсутності швів максимально комфортна для жінок на підборах, людей з дитячими та інвалідними візками.

Форма: складається з трьох прямокутників різних розмірів: 9х12, 12х12 і 18х12 см. Товщина – 6 см.

Ціна: сіра – 225 грн/м2, кольорова – 248 грн/м2.

Бруківка «Піксель»
Бруківка «Піксель»





«КАТУШКА»

Завдяки особливій формі, елементи скріплюються між собою і роблять мощення міцним та надійним. Бруківка «Катушка» – ідеальна для зон, де постійно їздить важкий транспорт: території підприємств, склади, заправки, автомийки.

Форма: складається з однакових елементів розміром 16х20 см. Товщина – 8 см.

Ціна: сіра – 225 грн/м2, кольорова – 248 грн/м2.





Більше інформації про бруківку Le Bruk можна почитати на офіційному сайті компанії. Тисніть тут.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром