Як депутати Волиньради звільняли Ігоря Палицю. ФОТОРЕПОРТАЖ

26 Липня 2019, 16:05
2110

У Волинській облраді депутати достроково припинили повноваження депутата та голови облради Ігоря Палиці. Екс-посадовець переміг на позачергових виборах до Верховної Ради та готується стати народним депутатом України.

Сесія Волинської облради відбулась у п’ятницю, 26 липня. Варто зазначити, що сам Ігор Палиця на засідання не з’явився. Його екс-заступник  В’ячеслав Рубльов повідомив, що майбутній нардеп перебуває в Києві у зв’язку з важливими справами.








 

Перед початком сесії зареєструвались 50 депутатів. Засідання вів перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.  Варто забігти трохи наперед та повідомити, що наприкінці сесії він подасть у відставку.

Традиційно сесія розпочалась із виконання Державного гімну України.











Питання номер один на позачерговій сесії — дострокове припинення повноваження голови Волинської облради Ігоря Палиці. Для цієї процедури обрали лічильну комісію, аби провести голосування. Головою лічильної комісії призначили депутата Віктора Радчука.

Усі депутати отримали бюлетені для голосування. Їх виробили 64.

Віктор Радчук повідомив, що загалом у таємному голосуванні взяли участь 56 депутатів.

«За» проголосували 54, «проти» 0, утрималися 2.








 

Проект рішення про дострокове припинення повноважень депутата та звільнення з посади голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці підтримали всі 50 зареєстрованих депутатів.

Новим головою Волинської обласної ради обрали депутатку від фракції «УКРОП» Ірину Вахович.

Також під час сесії достроково припинили повноваження депутата Вячеслава Рубльова. А перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик сам подав у відставку.

Голова Волинської облради Ірина Ваховська на цю посаду запропонувала депутата від «Свободи» Юрія Поліщука. Під час таємного голосування «за» проголосували 45 депутатів.

Коментарі
26 Липня 2019, 20:32
Чувака не було майже рік в Україні і ще умудрилися проголосувати за нього в більшості. Чи сміятись чи плакати...
27 Липня 2019, 00:55
На відпочинку був !
27 Липня 2019, 04:04
Радчука головою
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром