Чому потрібно купити гардеробну систему від «Бош-Тепло»

09 Липня 2019, 09:09
Сітчаста гардеробна система 6848
Сітчаста гардеробна система

Сучасна, ергономічна, компактна, містка. Саме такими словами експерти характеризують новий тренд у світі меблів – гардеробні системи, в яких можна зберігати одяг, взуття, аксесуари та багато іншого.

Зовні приваблива та надійна система полиць і кріплень прекрасно підійде для будь-якого інтер'єру, допоможе навести лад і максимально ефективно використовувати простір, враховуючи ваші індивідуальні бажання.

 

ЧОМУ ВИГІДНО ВСТАНОВИТИ ГАРДЕРОБНІ СИСТЕМИ?

Навіть просторої і місткої шафи-купе може не вистачити, щоб оптимізувати навколишній простір і навести порядок в житлі. В такому випадку на допомогу прийдуть навісні системи, популярні у Швейцарії та США, які можна замовити в Луцьку на підприємстві «Бош-Тепло».

«Структура полиць і пристосувань для зберігання взуття спочатку може здатися досить незвичною і навіть екзотичною для українського споживача, який звик до масивних стінок і великих шаф. Однак саме такий дизайн забезпечує не тільки практичність, але і зручність у використанні», – кажуть фахівці.

Всі елементи гардеробної системи можна легко зняти і поміняти місцями з іншими, прибрати або пересунути. Такий гардероб завжди буде схожий на унікальний конструктор, легкий в застосуванні, який має масу комбінацій.

 

ВИДИ ГАРДЕРОБНИХ СИСТЕМ

На сьогоднішній день існує кілька типів гардеробних систем, завдяки чому ви зможете знайти ідеальний для себе варіант:

  • Модульна. В її основі – металеві деталі. Збирається система з деталей, які можна пересувати: полички, вішалки, кошики, стелажі.
  • Відкрита гардеробна зручна тим, що речі можна розміщувати в тому порядку, в якому вам зручно. Вона не захаращує, її можна доповнювати новими модулями. Система тримається на алюмінієвих стійках, між якими встановлені полиці, вішалки, комоди.
  • Панельну гардеробну відносяться до бізнес-класу. Тут використовуються спеціальні панелі, які кріпляться до стіни, а на них встановлюються полички, ящики, штанги та інші елементи. Між полицями немає перегородок, розділень, а всі лінії в системі паралельні один одному.
  • Металеві гардеробні виробляють з міцної сталі. Каркас з металу прекрасно поєднується з будь-якими іншими матеріалами. Система візуально розширює простір і вносить упорядкованість в кімнату.
  • Каркасна система – це чудове поєднання надійності, практичності і краси, вона прекрасно вписується в стиль модерн, техно і хай-тек. Складаються гардеробна з металевих колон, які впираються в підлогу і стелю. Полиці, ящики кріпляться на стійки. Гармонійне поєднання металу і дерева виглядає оригінально і затишно.
  • Настінна – система кріпиться до стіни і може доходити від підлоги до стелі. Така гардеробна максимально економить простір. Вона включає в себе стелажі, підлогові рішення, різні зони для зберігання речей.
  • Гардеробні на стійках мають легкі й візуально повітряні конструкції. Вони відмінно підходять для маленьких кімнат з обмеженим простором. Стійки виконані з алюмінію, міцні, легкі, витримують великі навантаження. Для зберігання речей передбачені штанги, полки, антресолі.

 

Гардеробна система
Гардеробна система

 

ШАФА-КУПЕ ЗА ПІВЦИНИ? ЗАПРОСТО!

Вас лякають ціни на сучасні шафи-купе? Не хочете викладати за вподобану шафу-купе шалені гроші? Тоді є простий вихід. А саме – замовити двері обраної вами шафи, а простір всередині облаштували за допомогою гардеробної системи. Таке рішення здешевить її на суму до 50% від вартості.

Система встановлюється всередині вбудованої шафи-купе, а зовні прикріплюються лише розсувні двері. Ви самі можете обрати кількість і місткість кожної полиці в системі.

До того ж полиці в гардеробній системі легкі та функціональні, а їх можна переставляти місцями на власний розсуд, знімати зайві та додавати нові. Вони займають мінімум місця і вміщають максимум речей.

 

Гардеробна система в шафі-купе
Гардеробна система в шафі-купе

 


Створити власну ідеальну гардеробну ви можете, звернувшись до фахівців підприємства «БОШ-ТЕПЛО», зателефонувавши за номером: 095 825 49 97.

24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром