Десятка, Бандера та Україна: про що говорив Петро Порошенко в Луцьку. ФОТО

28 Червня 2019, 13:40
Петро Порошенко в Луцьку 3406
Петро Порошенко в Луцьку

П`ятий Президент України та лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко завершував візит у Волинську область представленням команди його політсили у Луцькому замку.

Зустріч влаштували 27 червня.

Приїзду Петра Порошенка в Луцьк передували візити в Горохів, Ківерці та Жидичинський монастир. І саме з релігійної теми розпочав свій виступ лідер «ЄвроСолідарності». Він нагадав за надання Україні Томосу та те, що Волинська область серед лідерів за кількістю парафій УПЦ МП, які перейшли в ПЦУ.

Крім того йшла мова про нинішню політичну ситуацію в країні, армію, плани партії, економіку та багато іншого.

Вашій увазі підбірка цитат, які лунали з вуст П'ятого Президента України:

  • Процес становлення церкви точно не є безхмарним. Ви бачите, що зараз Кремль та Московський патріархат не хочуть погодитися зі звільненням України від тривалого духовного ярма, яке на нашу шию повісила Москва.
  • 27 років Україна жила без закону, який захищає нашу рідну мову. 27 років наша мова знаходилася під атакою реваншистів, які постійно стверджували, що нам потрібна друга державна мова. Навіщо нам вона, якщо в нас є українська?
  • Найкраща країні в світі — Україна.
  • У вівторок ухвалене рішення.... нереформованого суду... скасували рішення про перейменування двох проспектів у Києві. Їм (мається на увазі фракції «Опозиційної платформи» та «Опозиційного блоку» у Верховній Раді, не подобається проспект Степана Бандери. Вони його  ред.) перейменували на який? На Московський проспект. Їм він більш до вподоби. Їм не подобається проспект Шухевича. Вони його перейменували на Ватутіна. Навіщо ці провокації? Бо вони хочуть крові всередині держави.
  • Я вірю, що ще раз. Не дуже задовго. Тут, в замку Любарта, я буду мати можливість зібрати саміт європейських держав. Спочатку зустрінемося в Брюселі, а потім тут у замку Любарта. Вони не знають як тут красиво.
  • Мир не ціною капітуляції, мир на умовах звільнення української землі. 
  • За 5 років ми просунули Україну з 153 місця в рейтингу Doing Business аж до 71... І ми будемо продовжувати цей рух. 
  • Я хочу наголосити: політики не діляться на нових і старих. Політики діляться на українських та проросійських. Політики діляться на тих, хто вміє і прагне захищати України і на тих, хто вміє красиво говорити і яскраво друкувати в Facebook, але нічогісінько не робити для того, щоб боронити державу.
  • Єдине, що потрібно Путіну – чвари всередині країни. Йому потрібно, щоб наша країна не могла дати відсіч агресору. Але нас багато і ми можемо адекватно на це відповісти.
  • Є така фраза: «влучити в десятку». Не даремно в «Європейської Солідарності» номер у виборчому бюлетені — 10. 

До слова разом з Петром Порошенком до Луцька завітали учасники його команди — Андрій Парубій, легендарний комбриг 95-ї десантної бригади Михайло Забродський, блогери Андрій (Полтава) КарповДенис П’ятигорець та кандидати в народні депутати від ВолиніСергій Григоренко (округ №19), Іван Мирка (округ №20), Сергій Кошарук (округ №21), Юрій Моклиця (округ №22) та Юрій Сковорода (округ №23).

Читайте також: Порошенко закликав українців підтримати Грузію



























2










Коментарі
28 Червня 2019, 21:24
По данным ЦРУ Бандера был немецким шпионом<br/> <br/>В электронной библиотеке Центрального разведывательного управления США опубликован документ на четырех страницах, датированный 1951 годом. В документе утверждается что икона украинского национализма (интегрального национализма, русофобии и антикоммунизма) Степан Бандера ( Stepan Bandera ) был германским шпионом.<br/> <br/>Документы в электронной библиотеке ЦРУ появились еще 10 лет назад, но доступны они стали для широкой публике недавно. Понимая, что случайности в этом ведомстве происходят крайне редко, можно предположить, что готовится новая фаза спецоперации в Украине. Украинским радикальным националистам стоит призадуматься о своей дальнейшей судьбе, не готовят ли их к утилизации. Если указанного документа будет не достаточно, то можно покопаться в архиве ЦРУ еще глубже. Вас ждут настоящие откровения, в виде 293 страниц различных документов посвященных теме нацизма и лично Бандеры. Вы узнаете, что Степан Бандера сотрудничал не только с Третьим Рейхом, но и с самим ЦРУ США, доставшись им по наследству. Американцы так прямо и написали: «Степан Бандера, украинский фашист и профессиональный шпион (немецкая кличка «Консул-2″)». Ну а кому и этого будет мало, могут смело обратиться в журнал «Шпигель», который еще в далеком 1959 году на смерть Бандеры рассказал, зачем его освободили из польской тюрьмы. http://www.slovo.odessa.ua/news/23145-po-dannym-cru-bandera-byl-nemeckim- enshpionom.html#ixzz4xZjAZFya; http://www.slovo.odessa.ua/news/23145-po-dannym-cru-bandera-byl-nemeckim-shpionom.html#ixzz4xZiVyA7j
29 Червня 2019, 20:44
месія
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром