«Мистецька терапія» для атовців, які лікуються в Луцьку: очільник «Рідної Волині» Дмитро Глазунов привітав з Днем Конституції

27 Червня 2019, 16:00
3394

Уже традиційно голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов вітає волинян зі святами, роблячи добрі справи.

Так, напередодні Дня Конституції, в рамках проекту «Мистецтва терапія», що реалізується фондом за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, організована поїздка на козацькі могили Берестечка для бійців АТО, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів.

Хлопців очікувала цікава екскурсія, смачна вечеря і комфортна поїздка з морозивом. Бійці щиро висловлюють вдячність організаторам екскурсії. Зокрема, Андрій Квач, зауважив, що останній раз був у цих місцях в дитинстві, більше 35 років тому. Вдячний за радісні спогади з дитинства та з щирою надією на майбутнє, що все в нашій країні буде гаразд:

«Адже, стільки поколінь боролись за незалежність нашої країни і по-іншому, не може бути! Слава Україні! Героям Слава!»

Організатори поїздки щиро вдячні за сприяння: Валерію Бутку, Василю Венгерському та працівникам Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви».

«Ми по праву гордимося нашими пращурами козаками. Напередодні Дня Конституції думками повертаєшся до першої конституції славного козака, гетьмана Пилипа Орлика, у якій йдеться про обмеження гетьманських прерогатив, зменшення соціальної експлуатації, боротьбу за політичне та церковне відокремлення від Росії. Це актуально і до нині. Борітеся і поборете», — вітаючи з Днем Конституції наголошує голова фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов.

Принагідно нагадаємо, що днями ЦВК зареєструвала самовисуванця, безпартійного Дмитра Глазунова кандидатом в народні депутати по Луцьку, округ 22.




Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром