Емоції зцілення дитячою піснею у Луцьку. Дмитро Глазунов привітав волинян з Трійцею і Днем медика

14 Червня 2019, 17:00
4077

13 червня в обласному госпіталі інвалідів в рамках проекту «Мистецька терапія» благодійного фонду «Рідна Волинь», що відбувається за сприяння Заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, влаштували концерт дитячого колективу з Луцька «Співаночка» під керівництвом Тетяни Ярошик.

Подібні заходи організовуються уже 5 років для бійців АТО, які проходять реабілітацію, пацієнтів та медичного персоналу цього закладу. Проведенням такого благочинного заходу голова БФ «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов вирішив привітати волинян зі святом Трійці та Днем медичного працівника.

«Здоров'я і миру усім бажаю, це головне!» — наголосив він. Символічні подарунки — книгу про В'ячеслава Хурсенка «Соколята», видану Дмитром Глазуновим та фондом «Рідна Волинь» отримали медичні працівники, які допомагають БФ «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» у благочинних справах. А дітки отримали солодощі.

Присутні щирими оплесками дякували колективу «Співаночка шоу» і Тетяні Ярошик за емоції зцілення дитячою піснею, а Дмитро Глазунов у заключному слові зауважив:

«Варто додати, що усі учасники проекту «Мистецька терапія», а їх за 5 років було чимало, виступають без винагороди і без політичних забарвлень. Це головна умова нашого проекту! Насамперед — це спроба об'єднати суспільство навколо одвічних людських цінностей».

Ольга Холодна

 





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром